Så lever paren från Gift vid första ögonkastet 2021 – ett år senare
TV: 7 oförglömliga ögonblick från "Gift vid första ögonkastet"
1:06

Efter reklamen: TV: 7 oförglömliga ögonblick från "Gift vid första ögonkastet"

(1:06)

Slå på ljud

Kärleksprogrammet Gift vid första ögonkastet är igång med en ny säsong på SVT, och vi får möta helt nya par som ska träffas för första gången någonsin vid altaret – för att direkt bli äkta makar. Nytt för i år är att vi får följa fyra par istället för tre! Så kanske blir det ännu mer kärlek som håller vid säsongens slut än innan.

Men, hur gick det för förra säsongens par? Och hur lever de idag? Vi tar oss en kik!

Sofia och Anton

Det är långt ifrån många par som fortsätter att vara gifta efter programmets gång, något produktionen kritiserats för flera gånger – att inte matcha ihop tillräckligt bra par. Men, Sofia Lindhe och Anton Pehrson är ett av paren där matchningen blev hundra.

Gift vid första ögonkastet 2022: Här är årets alla deltagare

De blev tacoparet med hela svenska folket efter att de klickade främst i sitt ätande av maträtten tacos, och de är inte bara fortsatt gifta idag, utan väntar även sitt första barn ihop. Den lilla är beräknad att komma till världen nu i april!

”Ni kan kalla oss tacofamiljen nu”, skrev de skämtsamt i det Instagraminlägg där de berättade om graviditeten för första gången.

Paret bor nu ihop i Åre, och på deras gemensamma Instagramkonto Rengbågsreggad får vi följa med dem i deras vardag.

Elinor och Lars

Elinor Sundfeldt och Lars Ekström gjorde inte som Sofia och Anton, utan valde istället att gå skilda vägar vid programmets slut. Lars ville ge relationen ett försök, men Elinor tvivlade. När vi sedan åter fick se vad som hänt de medverkande paren ett par månader efter inspelningarna av programmet i det allra sista avsnittet av säsongen, så hade Elinor träffat kärleken på nytt och Lars var fortsatt singel.

Och så är det än idag, berättar både Elinor och Lars i en intervju med Aftonbladet.

– Jag är singel, och är glad i detta. Än så länge, säger Lars och tillägger att han med rätt person är redo för att skaffa familj.

Och Elinor bekräftar för Aftonbladet att hon fortfarande är ihop med killen som hon också presenterade i det sista avsnittet.

Susanna och Johan

Susanna Lundberg och Johan Skantz beslutade sig för att inte fortsätta sitt äktenskap vid programmets slut. Det beslutet var dock inte ömsesidigt. Johan sa att han ville fortsätta relationen, och Susanna sa nej. När vi därefter i säsongens allra sista avsnitt fick se hur det hade gått för paren ett par månader efter att inspelningarna avslutats så valde Susanna att inte alls medverka, och gick i samband med det ut med att hon ångrade sin medverkan i programmet.

Johan dök däremot upp och berättade att han då fortfarande levde som singel.

Gift vid första ögonkastet-paret Miha och Niclas väntar barn

Om Susanna och Johan hittat kärleken på nytt idag, ett år efter att säsongen sändes på tv, är oklart. Susanna har inte ställt upp på några intervjuer efter programmet, och har en privat Instagramkonto – och håller med andra ord sitt liv idag väldigt privat.

Johan har å andra sidan ett öppet Instagramkonto, och där dyker det upp nyfikna personer i kommentarsfältet som undrar om han har skaffat någon partner än. Men frågorna har han låtit förbli obesvarade.

Se också: Så gick det sen för deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2021
1:08

Efter reklamen: Se också: Så gick det sen för deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2021

(1:08)

Slå på ljud
Mest läst