Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Så reagerar Hollywoodstjärnorna när de träffar sina ex

21 jan, 2020 
AvStina Dahlgren
Att stöta på sitt ex kan vara jobbigt för många. Att dessutom göra det när hela världen tittar på är antagligen ännu värre. Här är några riktigt märkliga ögonblick från när Hollywoodkändisar träffar sina före detta partners – framför kamerorna.
Annons
Hollywood-Bästisarna som inte längre är nära vännerBrand logo
Hollywood-Bästisarna som inte längre är nära vänner

I Hollywood är det inte ovanligt att stjärnorna finner kärleken i varandra, men många gör slut lika snabbt som de blir tillsammans. Det betyder att det finns en hel del ex som stöter på varandra på diverse event och tillställningar, vilket ibland leder till minst sagt märkliga situationer. Ofta fångas dessutom allt av kamerorna – till kändisarnas förtret. Här är några av de stelaste återföreningarna i stjärnfabriken.

Harry Styles och Kendall Jenner

Den före detta One Direction-stjärnan Harry Styles och supermodellen Kendall Jenner var ett av Hollywoods gulligaste par 2013. När det tog slut började sångaren istället dejta en annan supermodell – nämligen Cara Delevingne. Inte heller det höll speciellt länge, men istället fann de två dumpade tjejerna varandra och blev snabbt bästa vänner.

När det var dags för British Fashion Awards Party året därefter höll Kendall Jenner och Cara Delevingne sig konstant i närheten av varandra. Under en paus passade de på att ta lite luft, och stötte då på det gemensamma exet Harry Styles. Det stela mötet dokumenterades påpassligt av en fotograf.

Harry Styles, Kendall Jenner och Cara Delevingne står i en trappa
Kendall Jenner kunde knappt hålla sig för skratt under det något märkliga mötet med både sitt och Cara Delevingnes ex Harry Styles.

Miranda Kerr och Orlando Bloom

Victoria’s secret-modellen Miranda Kerr och skådespelaren Orlando Bloom var ett par i sex år. 2011 föddes sonen Flynn, men drygt två år senare var skilsmässan ett faktum.

Annons

”Trots att deras äktenskap är över, så älskar, stöttar och respekterar de varandra som föräldrar till sin son och som en familj”, skrev en representant för Orlando Bloom i ett uttalande.

Därför blev många förvånade över det stela mötet som skedde framför kamerorna ett år senare. Miranda Kerr befann sig mitt i en intervju på röda mattan inför Vanity Fairs berömda Oscarsfest, när Orlando Bloom plötsligt avbröt allting.

– Hej, du ser fantastisk ut, sa han och pussade henne på kinden.

Miranda log och såg förvirrad ut men kom sig inte för att svara.

– Mår du bra? frågade Orlando innan han lika snabbt som han dök upp försvann igen och intervjun med Miranda Kerr kunde fortsätta.

Orlando Bloom är på väg att pussa Miranda Kerr på kinden
Här avbryter Orlando Bloom intervjun för att ge sitt ex en puss på kinden.

Bella Hadid och The Weeknd

Under en period under 2015 och 2016 var modellen Bella Hadid och artisten The Weeknd ett par. De gick på galor i matchande kläder, de satt längst fram på varandras shower och föreställningar och de postade kärleksfulla bilder på varandra på sociala medier. I slutet av 2016 tog förhållandet slut och det dröjde inte länge innan han började dejta sångerskan Selena Gomez.

Annons

Bara några veckor senare stod det klart att han skulle uppträda på underklädeskedjan Victoria’s Secrets modevisning samtidigt som Bella Hadid skulle vara en av modellerna. Tittarna satt på helspänn när en fokuserad Bella Hadid gjorde entré på catwalken. Hon gick förbi sångaren med iskall blick och när han sökte hennes uppmärksamhet fick han bara ett kyligt leende tillbaka.

Bella Hadid går modevisning i underkläder och The Weeknd sjunger i en mikrofon
Bella Hadid bjöd inte sitt ex The Weeknd på några varma leenden direkt.

Sofia Vergara och Nick Loeb

Att bråka med sitt ex är inte ovanligt, men skådespelerskan Sofia Vergara och Nick Loeb tog det hela till en ny nivå. Efter skilsmässan kastade de anklagelser hej vilt mot varandra, men när Sophia Vergara blev intervjuad på röda mattan gjorde hennes ex ändå ett försök till att sträcka ut handen. Han smög fram ett försiktigt ”hej” när han gick förbi, varpå Sofia Vergara tittade på honom – och sedan vände sig om för att fortsätta intervjun utan att svara honom. Allt filmades och dissen spreds sedan snabbt på sociala medier.

Sofia Vergara och Nick Loeb tittar på varandra
När Sofia Vergara såg att det var hennes ex Nick Loeb som sagt hej vände hon snabbt bort blicken igen utan att svara.

Jennifer Aniston och Brad Pitt

Tro det eller ej, men det finns faktiskt de Hollywoodkändisar som lyckats hålla en god relation med varandra även efter sina uppbrott. En av de största snackisarna från SAG awards 2020 var mötet mellan skådespelarna tillika det forna kärleksparet Jennifer Aniston och Brad Pitt.

Annons

Paret separerade för över 15 år sedan, men än idag hoppas många fans på en återförening dem emellan. Uppståndelsen blev därför stor när bilder på de två bakom scenen spreds på sociala medier. På bilderna syns de hålla varandras händer samtidigt som de skrattar, och när Jennifer Aniston lämnade rummet följde ex-maken henne med blicken. Med andra ord verkar det vara allt annat än hard feelings mellan dessa två.

Jennifer Aniston lutar huvudet i sin ena hand och ler
När Brad Pitt vann pris var det med varm blick som Jennifer Aniston såg honom hålla sitt tal.
Brad Pitt tittar på tv när Jennifer Aniston vinner pris
Och när det sedan var Jennifers tur att vinna pris och hålla tal stod Brad bakom scenen och tittade.

Emma Stone och Andrew Garfield

Det finns faktiskt ännu ett par som lyckats hålla kvar vänskapen även efter separationen. När Emma Stone och Andrew Garfield spelade in filmen Spider-Man 2010 föll de handlöst för varandra.

Andrew Garfield håller om Emma Stone på röda mattan
Emma Stone och Andrew Garfield tillsammans på röda mattan.

Fem år senare tog förhållandet slut och de slutade helt att umgås. När de var nominerade i varsin kategori på Golden Globe-galan 2017 dök de dock upp båda två. Senare under kvällen vann Emma Stone pris för sin rollprestation i filmen La La Land varpå Andrew Garfield ställde sig upp och applåderade vilt, trots att många andra satt ned. Bilden spred sig som en löpeld på social medier och Andrew hyllades för sitt fina stöd till ex-flickvännen. På efterfesten visade Emma sin uppskattning och gav sitt ex en stor kram.

Emma Stone och Andrew Garfield kramas
Emma gav Andrew en stor kram på efterfesten.

FOTO: TT, Youtube

Läs mer:

Annons