anna nicole smith

Anna Nicole Smith blev känd som scandal beauty under tidigt 90-tal. Fotomodellen var Playmate Of The Year i herrtidningen Playboy 1992, och brydde H&M:s reklampelare 1994 i en underklädeskampanj som blev stämplad som trafikfarlig – de som såg den yppiga blondinen riskerade att tappa fokus på vägen, sades det.

När Anna Nicole Smith gick bort i en överdos i mars 2007 var hon endast 39 år, och nybliven mamma. Efter sig lämnade hon den då 6 månader gamla dottern Dannielynn Birkhead som idag hunnit fylla 14 år.

Tvist om faderskapet efter Anna Nicole Smiths död

Dannielynn bor idag med sin pappa, frilansfotografen Larry Birkhead. Att Larry var fadern till barnet framkom först efter Anna Nicole Smiths död och en utdragen rättstvist. På dotterns födelseattest stod det att Anna Nicole Smiths partner Howard K. Stern var fadern men Larry och en rad andra av Anna Nicoles älskare hävdade faderskap. Efter en DNA-analys visade det sig att Larry, som hade haft en av- och på-relation med Anna Nicole, var pappan.

larry och dannielynn birkhead 2009

Larry och Dannielynn Birkhead 2009.

Larry och dottern har sedan dess format ett starkt band och har idag ett gemensamt konto på Instagram där de uppdaterar bilder från sitt liv.

Dannielynn poserar med pappa Larry

Det är på detta konto som vi i dagarna fått en bild av hur far och dotter har det. Den 14-åriga Dannielynn poserar på en trappa med sin pappa, iklädd en blå byxdress och vacker huvudbonad. Larry bär en ljusblå kostym och blåa mockaskor. Larry och Dannielynn har klätt upp sig för The Kentucky Derby, en anrik galopptävling i Louisville, Kentucky.

Pappa Larry skriver i inlägget:

”Dannielynn ’vann’ i hennes kostymset och vackra vita blom-huvudbonad. Hon sa att hon ville bära någonting totalt annorlunda från tidigare år. Jag antar att det innebär slutet på ’småtjej’-klänningar?? Hon gjorde slut på alla chokladbrownies, glassar och nachos samtidigt som hon pikade min outfit”, skriver Larry och lägger till en smiley-gubbe som rycker på axlarna.

Se inlägget nedan!

Källa: Aftonbladet, Today

Foto: TT

LÄS MER:

Tv-kvinnornas bortglömda karriärer – innan de blev programledare

Det här hände med tjejerna på Date-parfymerna

Dolph Lundgrens två döttrar har vuxit upp – så ser de ut nu