Anders Bagge och Johanna Lind Bagge
5 saker om Anders Bagge som du kanske inte visste tidigare
1:12

Efter reklamen: 5 saker om Anders Bagge som du kanske inte visste tidigare

(1:12)

Slå på ljud

Johanna Lind Bagge och Anders Bagge berättade tidigare i år att de ska flytta från den 1100 kvadratmeter stor villan på Ekerö till ett slott.

I somras gick flytten till Rastaborgs slott och nu berättar Johanna om hur hon och Anders ska inreda det 30 rum stora slottet.

Johanna om flytten

Slottet som ligger på Ekerö byggdes på 1600-talet, för den som är sugen på att köpa slottet så ligger prislappen på runt 40 miljoner kronor. Trots den hiskliga summan får man mycket för pengarna, man får nämligen drygt 1500 kvadratmeteryta, 30 rum, en äppellund och hästhagar.

Men paret har tidigare berättat att de till en början bara ska hyra slottet och sen kanske köpa det. Och under sommaren har flyttlasset gått till Ekerö, vilket har varit allt annat än enkelt.

– Det kommer bli fantastiskt, men det är väldigt mycket jobb. Först ska en stor hundgård byggas och sen kommer vi behöva anställa en trädgårdsmästare, berättade Johanna med i en intervju med Hänt.

Så kommer paret inreda slottet

Nu har paret förhoppningsvis kommit till rätta och kan snart börja inreda och göra sig mer hemmastadda i Rastaborgs slott, men det kommer att ta tid säger Johanna.

– Man får ta det sektion för sektion, men det kommer att ordna sig och det får ta den tid det tar. Bara man ser potentialen och möjligheterna så kommer det att bli bra, säger Johanna när hon gästade i podcasten Livshjulet.

Det stora huset kommer bland annat bli arbetsplats för Johanna som har eget bolag och jobbar med inredning, skönhet- och hälsa.

– Det är en stor huvudbyggnad och där kommer det att vara kontor och showroom för min verksamhet, säger Johanna och fortsätter:

– Det finns två flygelbyggnader och den ena är gjord för event och föreläsningar med plats för ungefär 100 personer.

Men det kommer även att vara en hel del annan kul aktivitet så som hundkalas, hundmassage och aktivitetsbanor kommer hända på slottet berättar Johanna i podden.

– I den andra flygeln sitter vårt hjärteprojekt som är ”Hunden i centrum,” där vi jobbar med utbildningar, föreläsningar och överhuvudtaget allt som får hundar att må bättre.

Mest läst