Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Så ska Rafael Edholm och Freja Edholm Borchies dotter heta

28 jan, 2019 
AvFemina
rafael och freja edholms dotter luna
Rafael Edholm och Freja Edholm Borchies har blivit föräldrar igen. Förra veckan föddes deras andra dotter, skriver paret på Instagram.
Annons

Skådespelaren Rafael Edholm, 52, avslöjade under fars dag i november att han skulle bli trebarnsfar. Han och hustrun, tidigare Top model-deltagaren Freja Edholm Borchies, 31, väntade sitt andra gemensamma barn.

”Glad fars dag, alla ni pappor där ute och alla ni som ska bli pappor – bli den pappan du vill ha”, skrev han på Instragram till en bild där både han och hustrun putade med sina magar.

Den ena magen putade dock lite mer än den andra och gratulationerna strömmade in till de blivande föräldrarna.

Och nu har bebisen äntligen kommit. På Instagram delar Freja med sig en bild av den nyfödda där hashtaggen avslöjar att dottern redan är en vecka gammal.

”Välkommen till världen och familjen älskade Luna”, skriver Freja.

Luna är det latinska ordet för ”måne” och är en mångudinna i den romerska mytologin. Namnet låg på plats 47 över de mest populära flicknamnen 2017 och 1 347 personer har namnet som tilltalsnamn i Sverige.

Annons

Luna är parets andra barn, då de även är föräldrar till dottern Leona, 2. Rafael och Freja blev ett par 2014, gifte sig i största hemlighet 2015 och ett år senare föddes  Leona. Rafael har också sedan tidigare sonen Gabriel, 20, tillsammans med Görel Crona.

Freja Edholm Borchies driver tillsammans med sin mamma Majken företaget Mömökids, som i samarbete med en välgörenhetsorganisation säljer mössor för barn, handgjorda av kvinnor i ett fattigt område i Sydafrika.

Läs även:

FOTO: IBL/Eero Hannukainen, Instagram

Annons