Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Så tänker Jennifer Aniston när hon posar på röda mattan

04 aug, 2021 
AvLinda Strömbäck
AvLinda Strömbäck
FotografTT
Jennifer Aniston
Filmstjärnan Jennifer Aniston har sedan nittiotalet blivit en stilförebild och fotografernas favorit på röda mattan. Nu berättar hon att det inte alltid varit så och vad hon tänker på idag för att framhäva sin bästa sida för kamerorna.
Annons
5 saker du inte visste om Jennifer AnistonBrand logo
5 saker du inte visste om Jennifer Aniston

Jennifer Aniston kan vara en av dem mest fotograferade kändisarna under 90-talet efter sin medverkan i Vänner. Inte minst när hon och Brad Pitt blev Hollywoods mest eftertraktade par. Sedan dess har skådespelaren gjort flertalet framträdanden på röda mattan. Nu berättar hon hur hon går tillväga framför kamerans blixtrar och vägen dit.

Jennifer Aniston om första premiären

I podcasten Ladies First with Laura Brown berättar Jennifer Aniston om sin första upplevelse på röda mattan efter hennes medverkan i filmen Leprechaun. Laura Brown frågar om hon minns vad hon hade på sig allra första framträdande.

– Jag hade på mig en svart polokrage i spets tillsammans med högmidjade utsvängda byxor i sammet, och ett stort gammalt bälte. Det var nog inte ens en röd matta nu när jag tänker efter. Jag tror att det kan ha varit på en biograf på Santa Boulevard mittemot en deli, berättar Jennifer Aniston.

Annons

Jennifer Aniston om att posa på röda mattan

Efter premiären av Leprechaun har Jennifer däremot fått gå många röda mattor genom sin karriär. Hon berättar att hon förträngt de flesta av sina tidiga framträdanden i Vänner-erans start efter att hon benämnt dem som ”mörka dagar” i modeväg. Men idag är hon en flerfaldigt hyllad stilikon och ett vant ansikte i rampljuset.

– När började du inse vilken som är din bästa pose på röda mattan? Att du ser bättre ut på ett sätt snarare än ett annat? frågar Lauren Brown i sin podcast.

– Det beror på ofta på stylisten. En del stylister kan verkligen säga ”gör aldrig så eller gör alltid så” även om det kan kännas onaturligt. Jag vet helt ärligt inte hur man gör. Man står bara där och gör det bästa man kan, berättar Aniston.

Hyllningen till Jennifer Lopez

Under podcasten passar hon på att nämna kollegan Jennifer Lopez som också är en van poserare på röda mattan.

– Någon som däremot bemästrar röda mattan är J.Lo. Jag vill veta vad det är som gör att hon kan få den där blicken som att hon nyligen blivit arg på någon, som att hon typ har börjat sjuda, säger Jennifer Aniston innan hon fortsätter:

– Jag har försökt men jag tror hon kan göra det helt naturligt. Det är otroligt!

Jennifer Aniston på röda mattan
Jennifer Aniston på röda mattan

Foto: TT

Annons