Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Salma Hayek med familjen på Balenciagas visning under Paris fashion week

08 mar, 2022 
AvSaga Pettersson
AvSaga Pettersson
Fotograftt, Getty images
salma hayek och dottern valentina
På front row under Balenciagas visning under modeveckan i Paris satt Salma Hayek med maken François-Henri Pinault och döttrarna Mathilde och Valentina – och fotades backstage i dagens välvalda looks.
Annons
Salma Hayek - 6 saker du vill vetaBrand logo
Salma Hayek - 6 saker du vill veta

Söndagar är till för familjehäng, det är sedan gammalt. På plats i Paris under modeveckan befann sig Salma Hayek med sin familj, och på Balenciagas visning under söndagen satt ekipaget på front row. Salma, maken François-Henri Pinault och döttrarna Mathilde, 21, och Valentina, 14, fotades först backstage, för att sedan ta del av showen längst fram – hela skaran iklädda otroliga looks.

Salma, maken och döttrarna på front row

Salma Hayek under Paris fashion week.

Salma bar en ljusblå skjorta över en svart ribbad tröja som hon bar ihop med en längre kjol med spetsdetaljer. Till det en hel del accessoarer – ett par solglasögon, diamantarmband och ring, och en svart clutch med Balenciagas logga i form av ett B.

Annons

Maken klädde i en svart kostym, äldsta dottern i dubbeldenim i en svarttvättad-tvätt, och yngsta dottern i svart minikjol och strumpbyxor med Balenciagas logga.

Mathilde, Valentina, Salma Hayek och François-Henri Pinault innan Balenciagas visning.
Tjejtrion matchar i Balenciaga.
Annons

När kriget i Ukraina uppmärksammades under showen skedde ett klädbyte, och Salma Hayek bar då en stor t-shirt i färgerna gult och blått. På Instagram har hon själv delat en bild där hon poserar ihop med Kim Kardashian.

Salma Hayek är styvmamma till tre

Det är inte första gången som familjen kliver ut och poserar vid Salma Hayeks sida. Under premiären av Marvelfilmen Eternals i oktober, där Salma har en av de bärande rollerna, dök dottern Valentina upp i sin mammas sällskap. Och inte bara det, väl på röda mattan gav hon gulliga ord om sin mamma i en intervju med Entertainment Tonight.

Annons

– Hon är cool!

Salma Hayek och Valentina på premiären av Eternals.

Salma Hayek och maken blev föräldrar åt Valentina 2007. Mathilde är François-Henri Pinaults dotter från en tidigare relation. Och Mathilde är inte den enda i familjen som Salma axlar rollen som styvmamma till. I familjen finns även makens söner François, 24, och Augustin, 15.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons