Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Sanna Lundell om relationen med Wille Crafoord efter uppbrottet

29 okt, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Sanna Lundell om relationen med Wille Crafoord efter uppbrottet
När dottern Olga var fem gick Sanna Lundell och Wille Crafoord skilda vägar. Nu berättar Sanna om åren efter uppbrottet och hur relationen med hennes dotters pappa är idag.
Annons
TV: The Storytellers – Lyssna med SannaBrand logo
TV: The Storytellers – Lyssna med Sanna

Idag lever Sanna Lundell ihop med Mikael Persbrandt och de fyra barnen. Sönerna Igor, Lo och Fox har Sanna fått under relationen med Mikael, och dottern Olga fick hon ett par år innan det – under relationen med Wille Crafoord.

När Sanna Lundell var 19 träffade hon Wille Crafoord, och när hon nu gästar Bathina Philipsons podcast berättar hon vad det var som gjorde att hon och Wille gick skilda vägar.

– Vi var ju barn. Det är liksom jättesvårt att vara ihop med någon när man har träffats när man är 19, jag blev ju vuxen med honom. Ibland kan jag tänka på honom att ’stackars människa som fick vara ihop med mig under mina värsta år’, när jag var helt vilse och inte visste vad jag ville göra med mitt liv. Det var så mycket som drog – jag hade inte festat klart än, och så fick jag barn och allt det där. Ingen av mina kompisar hade barn, säger Sanna Lundell.

Annons
Sanna Lundell och Wille Crafoord
Sanna Lundell och Wille Crafoord 2004.

Då föddes dottern Olga Crafoord Lundell

Sanna var 21 när dottern Olga föddes, och för att Sanna skulle ha möjlighet att festa vidare så satte de upp ett schema hemma.

– För att jag skulle kunna gå ut och festa så hade vi 'varannan kvälls-schema' med barnet, och han gick ju med på såna där grejer som egentligen var helt absurda. Jag skulle aldrig orkat leva sådär nu. Men det korta svaret på den frågan var att jag var alldeles för ung när jag träffade honom.

Annons
Wille Crafoord och dottern Olga
Wille Crafoord med dottern Olga på biopremiär, efter att Wille och Sanna gått skilda vägar.
Sanna Lundell med dottern Olga
Ett par år senare, 2011, gick Olga på show med sin mamma.

När Sanna och Wille separerade var Sanna 26, och Olga var fem.

Annons

Relationen till exet under åren

Hur var relationen mellan Sanna Lundell och Wille Crafoord efter uppbrottet? Inte särskilt bra, gör Sanna klart. ”Nej nej, hell no” svarar hon när Bathina undrar om hon och Wille alltid haft en god relation.

– Det har ju varit en jättesorg för mig, för jag hade någon slags hippe vision om att vi kunde vara one big happy family, med bonusbarn hit och dit. Men han är ju väldigt borgerlig, och han var nog ganska besviken på att vi inte fick det där att hålla. Även om jag inte inbillar mig att han ville vara kvar i just vår relation, men jag tror att han var besviken på att han vid 35 års ålder var frånskild två gånger. Och hade två barn med två olika tjejer som var Pippi Långstrump-betonade, han har ju en son med Josefin Crafoord också, säger Sanna.

Relationen med Wille Crafoord idag

Och på frågan om hur relationen ser ut mellan Sanna Lundell och exet idag svarar hon:

Annons

– Vi har inget otalt med varandra, men vi har ganska olika sätt att se på livet. Vårt uppbrott var ganska jobbigt, det var tufft. Men det är det väl alltid.

Ett år senare träffade Sanna Mikael Persbrandt, och precis som med Wille var det kärlek vid första ögonkastet.

– Jag har haft den stora ynnesten att kunna bli superförälskad i mitt liv, för det har jag verkligen varit i mina karlar, säger hon i podcasten.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Se också: 5 saker om Sanna Lundell som du kanske inte vissteBrand logo
Se också: 5 saker om Sanna Lundell som du kanske inte visste
Annons