Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Sanna Lundells hyllning till 20-åriga dottern Olga

02 mar, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
Sanna Lundells hyllning till 20-åriga dottern Olga
För andra veckan i rad hyllar Sanna Lundell sin dotter Olga, denna gång på 20årsdagen!
Annons
The Storytellers – Lyssna med SannaBrand logo
The Storytellers – Lyssna med Sanna

Journalisten Sanna Lundell och skådisen Mikael Persbrandt som har varit ett par i över 15 år – har barnen Igor, Lo och Fox tillsammans. Och sedan tidigare har Sanna Lundell även dottern Olga Crafoord-Lundell med Wille Crafoord.

Sanna Lundell var 19 år när hon träffade artisten Wille Crafoord, som hade några fler år på nacken än hon själv. Den stora ålderskillnaden resulterade i att hon snabbt kastades in i vuxenlivet.

– I och med att jag träffade honom som var rätt färdig som vuxen, och levde det här strukturerade familjelivet, så kom jag in i det. Och där och då så kändes det inte främmande alls att bli mamma. Jag ska inte säga att det var planerat för det var det inte. Men jag blev gravid och för mig var det helt självklart att behålla barnet, berättade Sanna Lundell i Mammapodden i slutet på 2019.

Annons

Sanna Lundells tuffa förlossning med Olga

I samma podcast berättade Sanna Lundell om den turbulenta förlossningen hon tvingades gå igenom när Olga Crafoord-Lundell kom till världen. Efter en akut ambulansfärd konstaterade läkarna att 20-åriga Sanna Lundell drabbats av listeria, och tvingades till ett akut kejsarsnitt.

– Jag trodde verkligen att jag inte skulle överleva natten, förklarade hon och slog fast att hon aldrig varit så sjuk tidigare. Och Sanna Lundell fortsatte förklara om det plötsliga kejsarsnittet:

– De rullade in mig på operationsbordet och det var så surrealistsikt. Jag var inte särskilt stor, hade inte börja tänka på min förlossning och hade knappt heller förstått att jag skulle bli mamma. Och där låg jag och blev uppskuren och fick det här barnet utplockat och vaknade sen utan mage.

Sanna Lundells hyllning till dottern Olga

Och för andra veckan i rad väljer nu mamma Lundell att hylla sin dotter, som precis på pricken fyllt 20 år och som precis alldeles nyligen fick sin första text publicerad på sajten Nöjesguiden.

Annons

”Mitt hjärtas ljus Olga Crafoord-Lundell fyllde 20 igår. Så obeskrivligt tacksam över att hon kom till mig när jag själv var 20. Sen den dagen blev livet så fullt av kärlek. Som om att någon öppnade en dammlucka jag inte visste fanns. Flod av kärlek. Obeskrivligt stolt, lättad, euforisk över att se henne gå in i vuxenheten. Längtar alltid efter henne, efter att ha henne på axlarna med lyckoglitter i ögonen. Älskar dig”, stilar den stolta mamman på sina sociala medier.

Sanna Lundell: ”Jättepinsam mamma”

Bara veckan innan hyllade mamma Lundell också sin dotter Olga på sina sociala medier.

”Ursäkta SKRYT, men jag har alltså ett barn Olga som precis fått sin första text publicerad. Och den är episk! På riktigt sjuk! Skrattade precis ihjäl mig! Sprickstolt är jag. Som en jättepinsam medelålders mamma.”

LÄS MER:

Annons