Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Sanna Nielsen gravid – visar upp babybulan

30 maj, 2021 
AvJessica Rådne
Fotograftt
sanna nielsen
Artisten Sanna Nilsen och gitarristen Joakim Ramsell ska bli föräldrar. Nu visar hon upp magen och berättar: ”Jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel”.
Annons
Sanna Nielsen – 5 fakta om kändisenBrand logo
Sanna Nielsen – 5 fakta om kändisen

I fjol flyttade Allsång på Skansen-programledaren Sanna Nielsen, 36, och hennes kärlek Joakim Ramsell, 48, från sin lägenhet på 57 kvadrat till en villa med sex rum och stor tomt på Tyresö utanför Stockholm. Gott om plats med andra ord för en familj som växer. På självaste mors dag avslöjar Sanna Nielsen nu den glada nyheten – de väntar barn!

Sanna Nielsen avslöjar sin graviditet

”Kan inte riktigt förstå att det här är på riktigt än…”, börjar Sanna sitt inlägg på Instagram.

”Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel”, fortsätter hon intill bilden på sig själv i beige stickad klänning och putande babybula.

Annons

Hon passar även på att hylla alla mammor.

”Vill säga stort grattis till alla mammor på mors dag och ett extra grattis till min egen mamma som gett mig livet och så mycket kärlek.”

Kända vännernas hälsningar och grattis

Under bilden trillar lyckönskningar in från fans och kändisvänner.

”Oiiiiiiii!!! Jag är så lyyyyyyyycklig för den där fina magen! För dig och Jocke!”, skriver Linda Bengtzing.

Carina Bergfeldt skriver: ”Men hurra! Vilken underbar nyhet.”

Marie Serneholt kommenterar ”Mitt absolut största grattis!!!!!!!!! ” och Jessica Andersson säger ”Åh Sanna !!.. grattis till er”.

Så lyckas Sanna Nielsen och Joakim Ramsell med relationen

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell ska bli föräldrar.

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell har varit ett par i många år. När de gästade Malou efter tio tillsammans fick de frågan om vad som är framgångskonceptet för en lång och lycklig relation. Sanna svarade:

Annons

– Det är så fantastiskt för efter tolv år med Jocke, jag tycker att jag känner honom ganska bra och han känner mig väldigt bra, men det finns fortfarande saker som jag blir så här inför: ”Jaha, är du så?”. Och det tycker jag är så skönt, det finns alltid nya grejer att lära känna hos varandra, sa hon och menade att de även har en ömsesidig respekt för varandra.

– Även om vi lever ett liv tillsammans och vi har vår lilla familj, så är vi också två egna individer. Båda två förändras och utvecklas på vägen, och vi måste låta varandra göra det också.

När den lilla familjen nu utökas återstår bara att säga stort stort grattis!

LÄS MER:

Annons