Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Sanna Nielsens kärleksresa med pojkvännen Joakim Ramsell

31 maj, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell.
På söndagen avslöjade Sanna Nielsen att hon är gravid och väntar sitt första barn.
Pappa är kärleken Joakim Ramsell, som Sanna Nielsen varit tillsammans med i 13 år, och nu äger ett lyxigt hus ihop med.
Här är parets kärleksresa fram till det lyckliga barnbeskedet!
Annons
Sanna Nielsen – 5 fakta om kändisenBrand logo
Sanna Nielsen – 5 fakta om kändisen

Det var på självaste Mors dag som Sanna Nielsen, 36, gick ut och berättade att hon är gravid med sitt första barn. Till en bild på Instagram där hon visar upp bebismagen mot en grönskande bakgrund, så skriver hon om de omtumlande känslorna inför att bli mamma.

”Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel”, skrev Sanna Nielsen på Instagram.

Barnet får hon tillsammans med sambon Joakim Ramsell, 48, som hon firar 13 år med i år, och har bott tillsammans med under många år.

Så träffades Sanna Nielsen och pojkvännen Joakim Ramsell

Paret träffades när Joakim Ramsell spelade gitarr i Sanna Nielsens band, och umgicks först som vänner, innan de insåg att de skulle vara mer än så.

Annons

– Vi lärde känna varandra på scenen innan vi blev ett par. De två turnéerna vi gjorde ihop - när det bara var jag och hans gitarr - är nog de roligaste jag gjort. Men när vi jobbar ihop är vi inte så mycket ett par - det är först när vi tagit sista tonen och packat ihop alltihop som vi går ut, tar ett glas vin, äter middag och har det romantiskt, har Sanna Nielsen sagt till Hälsoliv.

Grunden i relationen, att de började som kolleger och vänner, har gjort att Sanna och Joakim kan vara öppnare med varandra.

– Jag tror att det var väldigt bra att vi lärde känna varandra som yrkesmänniskor först. Vi har alltid haft högt i tak och vågar trampa varandra ordentligt på tårna när det behövs. Att vara rak och ärlig är viktigt för oss båda, i såväl förhållandet som när vi jobbar ihop, har Sanna Nielsen berättat för Allas.

Sanna Nielsens drömhus i Tyresö med Joakim Ramsell

I slutet av 2019 flyttade paret till sitt drömhus i Tyresö utanför Stockholm, en villa värd 7,7 miljoner kronor. Där odlar de i trädgården och njuter av att ha utrymme. När det inte är coronapandemi så tillbringar paret dock en del tid ifrån varandra, på grund av sina yrkesval – det är inte ovanligt att någon är ute på turné eller spelar föreställning på annan ort.

Annons

– Även om vi lever ett liv tillsammans och vi har vår lilla familj, så är vi också två egna individer. Båda två förändras och utvecklas på vägen, och vi måste låta varandra göra det också, har Sanna Nielsen sagt i Malou efter tio.

Innan hon blev gravid har Sanna Nielsen varit ärlig med att hon inte sett det som självklart att hon ska bli gravid, då hon har många i sin omgivning som antingen valt att inte skaffa barn, eller inte har kunnat.

– Varför har ni inte skaffat barn, säger folk. Vadå, tänker jag - man får väl barn? Jag är väldigt ödmjuk inför tanken att det kanske inte går. Ingen vet något om mitt liv, men jag har många människor i min närhet som kanske inte kunnat få barn, inte vill ha barn, eller som det är för sent för. Så det kommer förhoppningsvis när det kommer - det går aldrig att planera rätt, sa Sanna Nielsen i Hälsoliv.

Annons