Sarah Dawn Finer har fött sonen Benji.

Sarah Dawn Finer, 39, har fött sitt andra barn. På söndagsmorgonen föddes sonen Benji Sam Finer på Danderyds sjukhus i Stockholm.

I ett inlägg på Instagram, som publicerades på söndagskvällen, skriver Sarah Dawn Finer om tacksamheten över att sonen är här, efter att hon genomgått en dramatisk förlossning.

”Tacksamhet. Det är det enda jag kan känna. Mitt hjärta är fyllt av så mycket tacksamhet.Vår vackra, starka pojke, Benji Sam Finer kom till oss, tidigt imorse denna söndag. Det finns ingen passande bild eller text att skriva i en sån här stund. Du kom ut tillslut, men under dramatiska omständigheter, och tydligen ovanliga, och under några av de värsta och längsta minutrarna i vårt liv, så visste vi inte om vi skulle få ha dig kvar hos oss, vid liv”, skriver Sarah Dawn Finer.

Sarah Dawn Finers starka ord till kärleken Jonas

Artisten berättar vidare att kärleken Jonas var ett starkt stöd till henne under förlossningen, samtidigt som hon hyllar personalen på sjukhuset där hon och sonen fick hjälp både under och efter förlossningen.

”Tacksamheten till din bästa pappa Jonas för hans oändliga stöd och styrka vid bådas vår sida, och från oss - till all helt fantastisk personal på BB Stockholm, och på Neo på Danderyds Sjukhus som fick ut dig, gav dig tillbaka till oss, och tar hand om dig, tills allt är lättare… är obeskrivlig. Ni är hjältar allihop.Benjis och våra hjältar”, menar artisten.

Sarah Dawn Finer fortsätter:

”Det kommer bli bra. Du är här, du lever och andas .. och för det, är tacksamheten oändlig. Din stora familj, din syster Annie längtar ihjäl sig efter dig och alla dina andra förväntansfulla storasyskon, farbror/fastrar, morbror/mostrer/, mormor/morfar alla kusiner och kompisar.Vi älskar dig, vår älskade Benji. Idag, imorn och alla andra dagar. Äntligen är du här.. och på denna regnbågsfamiljens dag. Välkommen till världen. Den är vackrare med dig i den”.

6 gånger kända kvinnor (i stor skala) backat sina medsystrar

Bland kommentarerna har många av Sarah Dawn Finers kända vänner kommenterat och skickat kärlek – Bianca Ingrosso, Fredrik Wikingsson och Carola Häggkvist är bara några av dem som skickar sitt stöd.