Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Se den fina hyllningen i Meghans förlovningsring

27 nov, 2017 
AvIda Gustafsson
Harry har själv designat ringen med tre diamanter – varav två av dem tidigare har tillhört hans mor. "Det är viktigt för mig att känna att hon är en del av detta med oss", säger Meghan i en intervju.
Annons

När de nyförlovade Meghan och Harry mötte pressen tidigare i dag visades även förlovningsringen upp. En guldring med tre diamanter, en stor och två mindre och den designades av Harry själv. De två mindre diamanterna har tidigare suttit på en brosch som tillhört hans mor, Lady Diana.

Den stora diamanten kommer från Botswana, ett land som betyder mycket för paret – de var bland annat där på semester så sent som i somras, rapporterar BBC.

Guldringen har tillverkats av drottning Elizabeths hovjuvelerare Cleave & Company. I intervjun som hovet släppte efter förlovningen gjorde säger Meghan att hon tycker att ringen är vacker. På frågan om vad hon själv anser att bära Dianas diamanter på handen säger hon:

– Jag uppskattar Harrys omtanke att ta med detta, eftersom jag ju inte kan träffa hans mamma. Det är viktigt för mig att känna att hon är en del av detta med oss, säger Meghan.

– Jag är säker på att hon är med oss, säger Harry.

FOTO IBL

 

Annons