Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Se första bilden från säsong 8 av Game of Thrones

05 nov, 2018 
AvAnaïs González Cruz
Den amerikanska tidningen Entertainment Weekly har nu släppt den allra första bilden från Game of Thrones sista säsong. Som väntat fick det oss bara att längta ännu mer efter premiären!
Annons

Det dröjer innan Game of Thrones gör comeback i tv-rutan. HBO:s episka fantasyserie har inte premiär förrän någon gång under 2019, men nu har vi äntligen fått en första titt på vad som komma skall.

Den amerikanska tidningen Entertainment Weekly har nämligen publicerat den första bilden från seriens åttonde och sista säsong, tagen under inspelningarna på Nordirland.

Bilden föreställer det lite för närbesläktade paret Jon och Daenerys Targaryen, tillsammans i norden till sist. Och det verkar som att drakarnas moder acklimatiserat sig alldeles utmärkt till det kyligare klimatet i sin vita pälskappa, med Jon tätt intill sig.

”Det är brutalt”

Bilden har fått tusentals kommentarer och likes av fans som precis som vi är riktigt nyfikna på säsong 8. Det står i varje fall klart att de sex sista avsnitten kommer att bjuda på något alldeles extra.

Annons

I en intervju med tidningen berättar skådespelaren Kit Harrington (Jon) att samtliga i produktionen har pressats till det yttersta för att göra avskedssäsongen så minnesvärd som möjligt.

– Det är brutalt. Scener som kunde ha spelats in på en dag för fem år sedan tar nu fem dagar att filma. De vill verkligen få till det, säger han till Entertainment Weekly.

Läs också:

Foto: IBL

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons