prins harry lyxhus vancouver

Megxit-förhandlingarna verkar vara till ända, tro det eller ej. Meghan har befunnit sig på Vanocuver Island i nästan två veckors tid och nu har även prins Harry återförenats med familjen. Detta efter att ha suttit i krismöten med drottning Elizabeth på slottet Sandringham.

Prins Harry återförenad med Meghan och Archie

meghan harry

Meghan och Harry har varit namnen på mångas läppar de senaste veckorna.

Men besluten är fattade. Harry och Meghan lämnar sina centrala roller i det brittiska kungahuset för att skapa sig egna karriärer utan apanage. Planen, från hertigparets håll, var att behålla titlarna kungliga högheter men där sade Elizabeth nej. Vill de lämna det kungliga arbetet får de göra det på riktigt, menade drottningen. Och under lördagen skickade hon ut ett pressmeddelande som berättade att sonsonen och hans hustru blir av med sina titlar.

Lyxvillan på Vancouver Island

vancouver island

Det är inget dåligt hem som Harry och Meghan har skaffat sig!

Många har undrat hur Harrys och Meghans liv kommer att se ut framöver och nya bilder på den herrgård, som hertigparet huserar i på Vancouver Island, ger i alla fall en liten inblick. Lyxvillan är otroligt ståtlig och omringad av en gigantisk stenmur, så säkerheten behöver Sussex-familjen inte oroa sig över. Dessutom finns där ett säkerhetsstängsel och stora grönområden – perfekta för barnvagnspromenader med lille Archie.

meghan markles hus i vancouver

Huset har underbar sjöutsikt.

meghan harry hus

Från den rymliga terrassen kan man blicka ut över vattnet.

prins harry hus

Huset är omgivet av skyddande träd och en rejäl järngrind som håller oönskade besökare borta.

Vancouver Island är fantastiskt vackert med nationalparker, spännande djurliv, berg, sjöar och ett milt klimat (som ju London inte direkt kan skryta med).

Här kan de leva ett lite mer privat liv med publika framträdanden, på sina egna villkor. Meghan har ju till exempel visat sig, trots den stora mediestormen. Hertiginnan valde nämligen att besöka ett kvinnocenter inne i Vancouver, bara några dagar efter ”Megxit-bomben”.

Foto: TT

Mer läsning

Femina