Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Se Harry och Meghans officiella bröllopsbilder

21 maj, 2018 
AvIda Gustafsson
Med tre officiella bröllopsbilder tackar det nygifta paret Harry och Meghan för gratulationerna under deras bröllopsdag.
Annons

Nu delar brittiska hovet och fotografen med sig av de officiella bröllopsbilderna från Harry och Meghans bröllopsdag.

I ett gemensamt uttalande säger det nygifta paret att de ”känner sig så glada och nöjda över att kunna dela sin dag med alla dem som samlades i Windsor och de som tittade på tv runt om i Storbritannien, det brittiska samväldet och i världen”.

Fotografierna är tagna på Windsor Castle av modefotografen Alexi Lubomirski, som även tog parets förlovningsbilder. På sitt instagramkonto skriver han att det ”varit en otrolig ära och ett privilegium att få dokumentera hertigen och hertiginnan av Sussex inspirerande resa av kärlek, hopp och familj: från förlovningsbilderna, hela vägen genom till de officiella bröllopsbilderna och familjeporträtten i lördags. Detta har varit ett vackert kapitel i min karriär och i livet, som jag med stor glädje aldrig kommer att glömma”.

På denna bild är alla brudnäbbbar, prins Charles och Camilla, drottning Elizabeth och prince Philip, Doria Ragland, Kate och Will samlade.

Det nygifta paret och fotografen lyckades få nästan alla tio brudnäbbar att titta in i kameran.

 

Annons