Den 7 augusti har BH90210 premiär, en reboot på den klassiska tv-serien Beverly Hills 90210 som så många av oss växte upp med.

30 år efter att vi fick lära känna tonåringarna för första gången är de nu tillbaka i stan, men den här gången spelar skådespelarna sig själva som återförenas för att göra en remake på originalserien.

Bakom produktionen står tv-bolaget Fox och sammanlagt rör det sig om en miniserie på sex avsnitt, där flera välbekanta ansikten medverkar.

Totalt medverkar sju originalmedlemmar i reeboten; Jason Priestley (Brandon), Tori Spelling (Donna), Jennie Garth (Kelly), Ian Ziering (Steve), Gabrielle Carteris (Andrea), Brian Austin Green (David) och Shannen Doherty (Brenda).

Under måndagen släppte Fox ett första smakprov på den nya serien, som självklart drar igång till tonerna av den klassiska introlåten:

”Vad händer när första kärlekar, gamla romanser, vänner och ovänner återförenas och försöker ta vid där de sist slutade?”, skriver Fox i beskrivningen på Youtube.

Det undrar vi också!

Beverly Hills 90210 gör comeback – se teasern:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=48&v=Ja8K614WkpA

Beverly Hills 90210 sändes mellan åren 1990-2000 i tio säsonger. I originalserien medverkade också skådespelaren Luke Perry (Dylan McKay), som avled av en stroke tidigare i år.

Läs mer:

5 Beverly Hills-ögonblick med Dylan som vi aldrig glömmer

Tv-serien Beverly Hills 90210 gör comeback 

Beverly Hills-stjärnan Luke Perry är död 

Foto: Fox