Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Se videon till Lady Gagas låt Rain On Me med Ariana Grande

25 maj, 2020 
AvAnaïs González Cruz
Har du missat Rain On Me? Hitlåten med Lady Gaga och Ariana Grande har redan fått över 41 miljoner visningar på Youtube!
Annons
Lady Gagas mest minnesvärda looks på röda mattanBrand logo
Lady Gagas mest minnesvärda looks på röda mattan

Det har snackats länge om en duett med världsstjärnorna Lady Gaga och Ariana Grande – och nu är låten äntligen här. I förra veckan släpptes nya Rain On Me, en låt som också kommer att finnas med på Lady Gagas sjätte studioalbum Chromatica.

På bara några dagar har singeln fått över 41 miljoner visningar på Youtube, men att få till samarbetet var faktiskt inte helt lätt. I en intervju med Apple Music berättar Gaga att hon först inte ville umgås med Grande av rädsla för att vara ett dåligt inflytande på den yngre stjärnan.

En bild på Ariana Grande och Lady Gaga i den nya musikvideon Rain On Me.
Ariana Grande och Lady Gaga i den nya musikvideon Rain On Me.

Lady Gaga skämdes för att träffa Ariana Grande

Men skam den som ger sig, inte Grande i alla fall:

– Hon var så envis. Hon försökte gång på gång att bli vän med mig, men jag skämdes för att hänga med henne. Jag ville inte projicera en massa negativitet på nåt som var så vackert och helande, säger Gaga och syftar på den nya låten.

Annons

Efter många om och men träffades stjärnorna till slut – och klickade direkt:

– När en artist som Lady Gaga kliver in med sina otroliga synpunkter och sitt tydliga budskap är det som om man bara ger sig själv till henne. Man är så redo att hjälpa henne berätta sin story, och samtidigt uttrycka sin egen synvinkel. Hon fick mig verkligen att känna mig så bekväm, berättar Ariana Grande i intervjun, och avslöjar att Lady Gaga varit mycket involverad i skapandet av musikvideon:

– All ljussättning, varenda scen, varenda peruk på dansarna, tillägger Grande, som även fick hjälp av Gaga med sin styling i Rain On Me: 

– Det känns så kul och roligt att få göra något så poppigt igen.

Rain On Me – här är nya musikvideon med Lady Gaga och Ariana Grande:

Foto: TT

LÄS MER: 

Annons