Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Selena Gomez nya frisyr – inspirerad av Rachel från Vänner

11 mar, 2020 
AvMalin Ny
Sångerskan Selena Gomez har ändrat frisyr, och inspirationen har hon hittat från ingen mindre än Rachel i 90-talsserien Vänner.
Annons

Det går minst sagt bra för sångerskan Selena Gomez just nu. I början på året toppade hennes nya album Rare den amerikanska Billboardlistan samtidigt som låtarna Lose You to Love Me och Look at Her Now legat på förstaplaceringar bland de mest populära singlarna.

Inom kort lanserar hon också det egna sminkmärket Rare Beauty. Märket ska säljas exklusivt på den franska sminkkedjan Sephora, och de amerikanska kunderna kommer att kunna köpa märket redan i sommar. I Sverige kommer vi troligtvis få vänta till nästa år innan Rare Beauty finns att köpa i butik.

Tidigare har Selena berättat om sin vision för Rare Beauty – att den handlar om att ”omfamna våra olikheter”:

– Rare Beauty handlar inte om hur andra ser dig. Det handlar om hur du ser dig själv. Jag vill att vi slutar jämföra oss med varandra och i stället omfamnar våra olikheter. Du definieras inte av en bild, en like eller en kommentar, har hon sagt i en video på sitt Instagram-konto.

Annons

Selena Gomez nya frisyr inspirerad av Rachel i Vänner

Men visst inspireras även Selena Gomez av andra – bland annat Jennifer Aniston. När stjärnan gästade Kelly Clarkson Show visade hon upp sin nya frisyr, och enligt stjärnans egen frisör, Marissa Marino, har stjärnan inspirerats av ingen mindre än Rachel Green, som bekant spelades av Jennifer Aniston, från kultserien Vänner.

Grät när Vänner var slut

Att Gomez har inspirerats av just Rachels frisyr är dock inte så otippat. Stjärnan har nämligen avslöjat i flera intervjuer att hon är ett stort fan av serien. När Selena nyligen gästade Ellen DeGeneres Show blev hon intervjuad av Jennifer Aniston, som för kvällen var vikarie för Ellen DeGeneres. Under intervjun berättade stjärnan att hon brukade titta på Vänner varje torsdagskväll och att hon till och med grät när serien var slut.

Vid ett tillfälle utropade Gomez till och med skämtsamt till publiken att: ”Rachel var mitt liv!”.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons