Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Selena Gomez öppnar upp om ångesten och relationen med Justin Bieber

27 jan, 2020 
AvMalin Ny
Selena Gomez och Justin Bieber
Selena Gomez, aktuell med nya albumet Rare, har ett par tuffa år bakom sig och i en öppenhjärtig intervju berättar hon om ångesten och uppbrottet från Justin Bieber.
Annons

Sångerskan Selena Gomez hade inte varit aktuell med ny musik på ett bra tag när hon släppte singeln Lose You To Love Me i höstas. Förra veckan släppte hon albumet Rare som direkt gick upp som etta på amerikanska Billboard-listan över mest populära album.

Hela fyra år gick mellan skivsläppen, relativt lång tid i popvärlden, och mycket har också hänt i artistens liv under den perioden. Bland annat har hon genomgått en njurtransplantation, brottats med mental ohälsa och dessutom gått igenom två offentliga uppbrott – ett från Abel Makkonen Tesfay, mer känd som The Weeknd, och det andra från Justin Bieber.

Skrev om exet i Lose You To Love Me

Separationen från Bieber väckte särskilt stor uppmärksamhet och det spekulerades i att låten Lose You To Love Me handlade om Gomez stormiga uppbrott med exet. Som bekant blev paret ihop igen, gjorde slut, och bara två månader senare friade han till modellen Hailey Bieber, som han numera är gift med.

Annons

Låtraden ”two months, you replaced us” och ”set fire to my purpose” spekulerades syfta på Bieber, som också släppt en platta med titeln Purpose.

I en intervju med NPR säger Selena Gomez nu rakt ut att låten handlar om exet, och berättar att hon är väldigt stolt över låten och att den numera har en annan betydelse för henne än vad den hade när hon skrev den.

– Jag kände det som att jag inte fick ett respektfullt avslut, och jag hade accepterat det, men jag visste också att jag behövde ett sätt att säga ett par saker som jag önskar att jag hade sagt, säger hon.

Känslomässigt utnyttjad i relationen med Bieber

Hon berättar vidare att hon har blivit starkare av uppbrottet, men också att hon kände sig känslomässigt utnyttjad i relationen.

– Jag var tvungen att hitta ett sätt att förstå det som en vuxen. Och jag var tvungen att förstå de val som jag själv gjorde. Jag vill definitivt inte prata om det här i resten av mitt liv, men jag är stolt över att kunna säga att jag är starkare än jag någonsin varit och att jag har hittat ett sätt att gå igenom det med så mycket grace som möjligt.

Fick nervöst sammanbrott

Foto: TT

Läs mer:

Annons