carrie, miranda och charlotte

Det har ryktats tidigare, men under söndagen bekräftades det – Sex And The City kommer tillbaka!

Nya SATC-serien And Just Like That…

Den nya serien kommer att heta And Just Like That …och bestå av tio stycken halvtimmeslånga avsnitt. Serien kommer att sändas på HBO.

Det kommer nya Sex And The City-serien att handla om

Handlingen kommer att kretsa kring Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) och Charlotte (Kristin Davies), som nu är i 50-årsåldern.

En i gänget kommer dock att saknas: Kim Cattrall som spelar Samantha Jones kommer inte att vara med i den nya serie. Någon anledning har inte angetts, men det har tidigare varit dålig stämning mellan Sarah Jessica Parker och Kim Cattrall.

En comeback av den ikoniska serien är efterlängtad och Sex And The City-fans världen över jublar. Exakt vad de tre väninnorna kommer att råka ut för och hur många av bifigurerna vi kommer att återse är dock ännu oklart.

"Jag växte upp med de här personerna och jag är spänd på att se hur deras historier utvecklas i det här nya kapitlet, med den ärlighet, skärpa, humor och den älskade staden som alltid har definierat dem", säger Sarah Aubrey, chef för originalinnehåll på HBO Max, i ett uttalande.

Sex And The City sändes mellan 1998 och 2004 och sedan serien lades ner har det gjorts två långfilmer om Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha. De släpptes 2008 och 2010.

Det har även gjorts en spinoff-serie: The Carrie Diaries som sändes i två säsonger från 2013 och handlar om samma personer, men utspelar sig före Sex And The City. (Dock med andra huvudrollsinnehavare, och serien blev ingen supersuccé.)

Då har And Just Like That... premiär

Något premiärdatum är inte satt, men inspelningarna är planerade att starta i New York till våren.

Foto: HBO

Källa: People

LÄS MER:

Sex and the City-stjärnornas gräl efter dödsfallet

11 klassiska filmroller – som egentligen skulle spelats av andra

Bildspecial: Så ser Sex and the City-skådisarna ut i dag

Mer läsning

Femina