Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Sigrid Bergåkra akut till sjukhus efter olycka – voltade med bilen

26 jan, 2021 
Bonde söker fru-profilen Sigrid Bergåkra fördes på fredagen till sjukhus, efter att ha råkat ut för en allvarlig bilolycka.
Sigrid voltade med bilen och tvingades klättra ut genom takluckan på den helkvaddade bilen.
”Voltade i diket i snöyran ikväll. Änglavakt och änglar som hjälpte oss att ringa ambulans”, skriver hon på Instagram.
Annons
Fem svenska kändispar vi minnsBrand logo
Fem svenska kändispar vi minns

Det var på fredagskvällen som Bonde söker fru-profilen Sigrid Bergåkra och hennes fästman Jesper Andersson körde bil mellan Hudiksvall och Vallsta – när olyckan plötsligt var framme.

Trots att paret körde i mindre än 40 kilometer i timmen i snöyran så klarade bilen inte av det hala väglaget, och parets bil körde av vägen och voltade över snövallen. paret fick då chockade klättra ut genom den numera helkvaddade bilens taklucka, och fick sedan hjälp av andra trafikanter att ringa efter ambulans och hjälp.

”Voltade i diket i snöyran ikväll. Änglavakt och änglar som hjälpte oss att ringa ambulans o min hjälte Jesper var lugn och trygg och vi båda klarade oss undan med mindre blessyrer”, skriver Sigrid Bergåkra på Instagram.

Hon och fästmannen kördes till sjukhus, där Sigrid blev röntgad i hela kroppen för att se om hon brutit något under den läskiga olyckan.

Men turligt nog för tv-profilen verkar hon och fästmannen ha kommit undan med blotta förskräckelsen och mörbultade kroppar.

Annons

”Kroppen känns som den ska fylla 98 år men personnumret på armbandet runt min handled säger jag är född -73! Mör och omtumlad, men lyckliga vi klarade oss så bra, tur vi hade så bra bil med krockkuddar på sidorna som dämpade”, skriver Sigrid Bergåkra.

Sigrid Bergåkras tacksamhet efter olyckan

I ett sms till Expressen skriver Jesper att paret hade tur som åkte i sin största bil – men att det trots det var det värsta han har varit med om.

”Vi mår bra efter omständigheterna. Bilen är skrot men det är bara en bil. Vi hade tur som åkte en rejäl bil, vår Dodge RAM. Den höll pall och hade änglavakt som inte voltade in i ett träd eller en stor Sten. Vädret var fruktansvärt dåligt och väglaget katastrof. Har kört många mil genom åren, både som polis och nu med hästar på släp. Men det här var det värsta jag varit med om.”

Sigrid Bergåkra, som fyllde år dagen efter olyckan, skriver att hon är tacksam för fästmannens lugn i den traumatiska händelsen, och tackar de som stannade för att hjälpa dem efter olyckan också.

Annons

”Jag är så tacksam Jesper är min hjälte för han håller i gång här nu fast han också fått en liten chock, han är så omtänksam med mig och barnen alltid. Vi vill också tacka de änglar som hjälpte oss, bilisten som var först till olycksplatsen och all räddningspersonal och så klart vårdapparaten som alla bidrog till att olyckstillfället blev mindre dramatiskt och chockartat, ett fint exempel på hur fin medmänsklighet det finns omkring oss.”

Läs mer:

Annons