Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Sigrid Bernson visar kärlekslyckan med Robin Bengtsson – efter hemligheterna

21 dec, 2020 
AvAino Oxblod
FotografKarin TÖrnblom/TT
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson.
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson hittade kärleken hos varandra i Let's dance 2019.
Även om det dröjde till julafton samma år innan de gick ut med sin relation, så har paret varit lyckliga med varandra sedan dess.
Nu visar Sigrid Bernson upp familjelyckan.
Annons
6 gånger par från tv blev par i verklighetenBrand logo
6 gånger par från tv blev par i verkligheten

Sigrid Bernson trodde kanske inte att hon skulle hitta kärleken i Lets dance en andra gång. Efter att relationen med Samir Badran, som hon dansade med 2017, tagit slut några månader tidigare, så dansade hon med artisten Robin Bengtsson i danstävlingen 2019. Bengtsson var då också nybliven singel, efter att förlovningen med exet Jenny Salte tagit slut.

Bakom kulisserna och framför kamerorna fann Sigrid Bernson och Robin Bengtsson kärleken på nytt – i varandra. Men de två valde att hålla kärleken hemlig så länge de kunde. Trots envisa frågor från följare dröjde det till julafton 2019 innan paret publicerade en bild där de pussade varandra i ett drömskt snölandskap.

Sigrid Bernsons kärlekslycka med Robin Bengtsson

Sedan dess har det gått fort paret. I våras köpte de ett lyxigt hus tillsammans, och på sociala medier kan man följa deras lilla familjeliv tillsammans. Paret har inga barn tillsammans ännu, men Sigrid Bernson har glatt axlat rollen som bonusmamma till Robin Bengtssons son Wille, som han har från ett tidigare förhållande.

Annons

På fars dag i november hyllade Sigrid Bernson som kärlek för vilken fin pappa han är, och tackade honom för att hon själv fått bli bonusmamma till hans son.

”Robin du är verkligen klippan i vår lilla familj. Tack för den enorma kärlek och värme du ger Wille och mig”, skrev hon på Instagram.

Nu i juletider har paret myst loss med julpynt, lussebak och pepparkakshus. Nyligen publicerade Sigrid Bernson en bild på sina nybakade lussekatter, och sambon Robin som sitter förväntansfullt vid fatet.

”Glad Lucia! Som tur är får jag hjälp med att äta upp alla lussekatter som jag bakade igår”, skriver Sigrid Bernson glatt till bilden.

Läs mer:

Annons