Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Sigrid Bernson visar upp nyrenoverade hemmet efter bebislyckan

20 okt, 2022 
AvFelicia Hovryd
FotografTT
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson
I september blev Sigrid Bernson mamma för första gången. Nu visar hon upp det nyrenoverade barnrummet till sonen Viggo.
Annons
Sigrid Bernson - 5 saker du inte visste om stjärnanBrand logo
Sigrid Bernson - 5 saker du inte visste om stjärnan

Tidigare i år berättade Sigrid Bernson och Robin Bengtsson den glada nyheten att Robins son William, som han har sedan en tidigare relation, skulle bli storebror då paret väntade sitt första gemensamma barn.

Nu har de nyblivna föräldrarna Sigrid och Robin fått njuta av bebisbubblan tillsammans med familjens nytillskott i drygt en månad. Och nu visar Sigrid upp renoveringen som hon gjort hemma.

Sigrid och Robins namnval till sonen

Sigrid och Robin berättade under graviditeten att de valt att inte ta reda på om de väntade en pojke eller en flicka för att de ville att det skulle bli en överraskning på BB. Några dagar efter förlossningen avslöjade paret vad den nya lilla familjemedlemmen ska få heta. Och då passade mamma Sigrid på att dela med sig av sina känslor och några bilder från den första tiden med sonen.

”Hej allihopa! Viggo heter jag och jag ville bara säga hej. Här kommer några bilder från mina första dagar hemma. Jag älskar att mysa med min storebror och med mina föräldrar. Min mamma är lite blödig och gråter ibland för att hon tycker att jag är så söt”, skrev hon på Instagram.

Annons

Visar nyrenoveringen hemma

Ännu är lilla Viggo för lite för att leka i sitt egna rum, men det stoppade inte mamma Sigrid från att fixa till sonens rum som tidigare var det Robins studio och nu omvandlats till ett barnrum. Och på sin Instagram visar Sigrid upp resultatet efter renoveringen.

”Rummet där vi hade studion innan har vi nu renoverat och gjort till Viggos första rum. Vi har lagt nytt golv, målat väggar, målat element och sen blandat med både nytt, gammalt och hemmagjort när det kommer till inredning.”

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons