Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Siv Cottons dotter har vuxit upp – här är Charlize Cotton i dag

13 sep, 2023 
AvStina Meyerson
FotografTT, Svenska Hollywoodfruar/Pluto Tv
Siv Cottons dotter Charlize Cotton
När livfulla Siv Cotton gjorde entré i Svenska Hollywoodfruar var hennes dotter Charlize Cotton bara tolv år gammal. I dag har hon vuxit upp och blivit riktigt framgångsrik. Här är Charlize Cotton och så lever hon nu!
Annons
5 oförglömliga stunder i Svenska HollywoodfruarBrand logo
5 oförglömliga stunder i Svenska Hollywoodfruar

Sprudlande Siv Cotton stegade in på sina Celine-klackar i säsong sex av Svenska Hollywoodfruar – och trots att hon bara kom att synas i två säsonger gjorde hon ett ordentligt avtryck.

Även om en del kanske kände igen den excentriska och riviga profilen från hennes tidigare medverkan i Norska Hollywoodfruar, så var det först i Svenska Hollywoodfruar som hon på riktigt gjorde ett namn för sig själv i Sverige.

I sin första säsong höll Siv i en sexleksaksfest, testade på poledancing och inte minst rykte hon ihop med den andra Hollywoodfrun Gunilla Persson.

Utöver det fick tittarna följa med Siv på olika jobb samt få en inblick i vardagsliv i det lyxiga huset i Calabasas, ihop med den då tolvåriga dottern Charlize Cotton. I programmet fick publiken exempelvis se mamma-dotter-duon gå på en fotografering ihop, eftersom Charlize – likt sin mamma – redan då hade modelldrömmar.

Annons

Då fotograferades tolvåriga Charlize av den kontroversiella fotografen Jim Jordan, i öknen. Senare i Svenska Hollywoodfruar fick Siv agera modell för samma fotograf och i samma setting, fast utan kläder på sig. Även fotografens kläder rykte under fotograferingens gång, och i programmet syntes han hoppa runt i bakgrunden spritt språngande naken.

Här är Charlize Cotton i dag

I dag har Charlize Cotton vuxit upp och är 22 år gammal. Och modellkarriären? Den verkar ha gått som tåget. Numera är hon en riktig toppmodell som bland annat har gått en visning för Marc Jacobs, plåtats för Dorothee Schumander och medverkat i norska Elle.

Men Charlize kan inte bara stoltsera med en framgångsrik modellkarriär, utan även fästa ytterligare en fjäder i sin hatt. Hon har nämligen också arbetat som skådespelare. År 2016 medverkade hon i filmen The neon demon där hon, passande nog, spelade rollen som en hoppfull modell.

Charlize Cotton
Charlize Cotton på catwalken för Marc Jacobs.

Är du nyfiken på hur andra barn till Hollywoodfruarna lever numera? Här kan du exempelvis läsa om vad Nicholas Montazami gör i dag.

Du kan streama Svenska HollywoodfruarPluto tv.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons