Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelser

Skådespelerskan Shay Mitchell avslöjar namnet på sin bebis

08 nov, 2019 
AvEmma Castman
shay mitchell babynamn
I mitten av oktober blev Pretty little liars-stjärnan Shay Mitchell mamma till en dotter. Nu väljer hon att visa upp bebisen för första gången – och avslöja namnet på det lilla livet.
Annons

För ett par veckor sedan blev skådespelarparet Shay Mitchell och Matte Babel föräldrar till en liten flicka.

Pretty little liars-stjärnan delade med sig av glädjebeskedet på Instagram, där hon postade en bild där hon håller i den nyföddes hand tillsammans med texten: ”Släpp mig aldrig”. Inlägget gillades snabbt av miljontals användare, och kommentarsfältet fylldes med hejarop och lyckönskningar. Bland annat från skådespelarkollegan Vanessa Hudgens som skrev: ”Herregud älskling. Grattis”.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Sedan Shay Mitchell, som även medverkade i första säsongen av Netflix-serien You, och Matte Babel avslöjade sin familjelycka på sociala medier har de dock valt att hålla låg profil och inte berätta några vidare detaljer om bebisen. Fram till nu. På Instagram väljer nämligen Shay Mitchell att för första gången visa upp sin dotter – och avslöja hennes namn.

Beskriver sin kärlek till dottern

På bilden som Shay Mitchell väljer att dela syns mor och dotter tillsammas, och i texten som hör till inlägget börjar stjärnan med att avslöja bebisen namn – Atlas Noa.

Annons

Därtill väljer Shay Mitchell att dela med sig av en känslosam kärleksförklaring till sin dotter. Hon beskriver hur tacksam hon är över Atlas Noa, och att hon nu upplever en kärlek hon aldrig känt förut:

”Jag hade ingen aning om att jag var kapabel till att älska någon så här mycket. Innan du får barn undrar du om det bara är något som folk säger, men det är som att hela den kemiska sammansättningen av min kropp och själ förändrades i samma minut som du kom”, skriver hon bland annat och fortsätter:

”Älskade flicka – vad du än väljer att göra i den här världen, vem du än väljer att älska och vart du än väljer att gå, så kommer jag alltid att vara ditt största fan. Jag är redan så stolt över att få vara din mamma”.

Berättar hur namnet Atlas Noa kom till

Shay Mitchell har även gjort en intervju med Vogue, och i den avslöjar stjärnan hur det kom sig att hon och Matte Babel bestämde sig för namnet Atlas.

Annons

– En nära vän till oss hade sparat en lista med potentiella flicknamn från när hon fick barn för ett och ett halvt år sedan, och när hon läste upp Atlas för oss tittade jag på Matte och han på mig, och vi båda bara ’Ja, herregud’, säger hon och fortsätter:

– Det är liksom det perfekta namnet. Från den dagen har vi vetat att det kommer att bli Atlas. Vi valde dock att hålla det för oss själva, och sa att vi inte visste vad bebisen skulle heta när folk frågade.

I intervju med Vogue finns även flera nytagna bilder på Shay Mitchell och Atlas Noa.

Foto: Skärmdump från Instagram

Annons