Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Sofias snygga gravidstil – se bilderna här!

28 aug, 2017 
AvIda Gustafsson
Under graviditeten har prinsessan Sofia visat upp den växande magen i flera snygga plagg. Här har vi samlat några av dem!
Annons

Prinsparet Carl-Philip och Sofia berättade nyheten att de väntade sitt andra barn med en familjebild där Sofia bär den den blivande storebrodern Alexander i famnen. Vid fototillfället bar Sofia en jumper från svenska Cos. Barnet beräknas komma till världen i september och redan nu har Sofia gått på föräldraledighet, hon har inte setts i offentliga sammanhang sedan början av augusti. Under graviditeten har Sofia jobbat på som vanligt och synts i flera olika sammanhang – där hon gång på gång burit fina klänningar som passar den växande magen. Här går vi igenom hennes snygga gravidstil!

 

Annons
Annons

Vid Sophiahemmets årliga evenemang Sophiafesten bar hon en fuchsiafärgad klänning med knytband från svenska märket, läs mer om klänningen här.

När svägerskan, kronprinsessan Victoria, fyllde 40 år bar Sofia en mönstrad klänning från svenska designern under gudstjänsten i Slottskyrkan.

Annons

Vid kungfamiljens årliga sommarfotografering vid Sollidens slott bröt Madeleine och Sofia tillsammans ut från övriga familjemedlemmar ljusblå kläder. Sofia bar en nudefärgad i en gravidklänning från det brittiska märket Asos, läs mer om det här.

På en välgörenhetsmiddag i Båstad i början av augusti bar Sofia en ljusblå aftonklänning från svenska By Malina. En klänning som ingår i varumärkets vanliga sortiment, men som säkert har sytts om för Sofias skull så att den passar den växande babymagen.

Läs även

Foto: IBL, Stella Pictures 

 

Annons