Sophie Turner och Joe Jonas på röda mattan

Game of Thrones-skådespelerskan Sophie Turner och artisten Joe Jonas, känd från bandet Jonas Brothers, blev ett officiellt par i början av 2017. De hade då dejtat i ett år men valt att hålla allt hemligt.

Paret träffades via sociala medier och var oskiljaktiga från första stund. I en intervju med amerikanska Elle berättar Sophie Turner nu att det inte alls var självklart för henne att gå på den där första dejten med popstjärnan.

Så träffades Joe Jonas och Sophie Turner

Sophie Turner växte upp några mil norr om London. Som tonåring lyssnade hon och kompisarna mycket på musik från bandet Busted.

– De hade en hit med låt som hette Year 3000. Den var fantastisk och vi var stora fans av Busted. Sedan gjorde Jonas Brothers en cover på låten och gjorde den enorm. Och Busted splittrades. Vi alla tyckte att det var Jonas Brothers fel. Så vi hatade dem, berättar Sophie.

När hon för några år sedan fick höra av bekanta att hon och Joe Jonas skulle passa bra ihop tog hon därför det hela med ro. Det skulle dock inte dröja länge innan han kontaktade henne på sociala medier. Bandet var på turné och han skulle befinna sig i England ett tag och ville träffa henne.

– När jag berättade för mina vänner om det sa de ”det är hysteriskt kul. Du måste göra det!”

Förlovning och bröllop

De möttes upp på en bar i Camden strax därefter. Sophie tog med sig ett gäng killkompisar för att känna sig säker, men hon hade inte behövt vara orolig. Sedan dess har de varit oskiljaktiga och efter bara ett år ihop friade han till henne.

För att visa världen sin lycka så postade de samma bild på Instagram bestående av deras händer där man tydligt ser Sophies ring på fingret.  ”I said yes” skrev hon till sin bild medan Joe skrev ”She said yes”.

Sophie och Joe gifte sig i smyg bara två timmar efter att de gått på Billboard Music Awards 2019. Månaden efter det första bröllopet gifte paret sig en andra gång, den här gången i den franska staden Sarrians.

Är Sophie Turner gravid?

Enligt uppgifter väntar Sophie Turner och Joe Jonas nu sitt första barn, något som flera amerikanska medier har skrivit om.

– Paret håller saker väldigt hemliga men deras vänner och familj är mycket glada för dem. Sophie har definitivt valt kläder att bära på och utanför röda mattan på grund av graviditeten, säger en källa till Justjared.com.

I intervjun med Elle varken bekräftar eller dementerar Sophie Turner en eventuell graviditet. Hon berättar däremot att hon och Joe Jonas är väldigt lyckliga tillsammans.

– Han är så stilig, talangfull, rolig, karismatisk. Jag är så lyckligt lottad som får vara med honom, säger Sophie Turner.

Med andra ord verkar hennes hat för Jonas Brothers ha släppt idag, och tur är väl det!

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Uppgifter: Sophie Turner och Joe Jonas väntar sitt första barn

5 vackra platser i världen där Game of Thrones har spelats in

Kändisarna som väntar barn 2020

Mest läst