Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Soraya Lavasani avslöjar namnet på nyfödde sonen

16 apr, 2020 
AvFemina
Soraya Lavasani och winston
Soraya Lavasani och Ralph Olsson har fått sitt andra gemensamma barn.I Efter fem avslöjar TV4-profilen vilket namn de har valt att ge sonen. – Nu har vi nog lyckats enas, säger hon.
Annons

I höstas avslöjade Nyhetsmorgon-profilen Soraya Lavasani, 38, att hon var gravid. Tillsammans med maken Ralph Olsson har hon sedan tidigare dottern Bianca, 2.

Under merparten av graviditeten har Soraya fortsatt synas i Nyhetsmorgon med jämna mellanrum men i mars tog hon farväl av sina kollegor och gick på mammaledighet. Trots att hon nu har tagit en paus från jobbet som programledare har TV4-tittarna ändå fått se henne i morgonshowen, då som gäst.

Bara för ett par veckor sedan var Soraya med i Nyhetsmorgon via länk och berättade då hur hon och maken tänker kring namnvalet till bebisen.

– Jag tycker att Winston är ganska coolt och det börjar min man tycka är ganska okej också om det är en kille, sa Soraya vid tillfället.

Soraya Lavasani om förlossningen

Under torsdagsförmiddagen avslöjade Soraya Lavasani att hennes andra barn nu har kommit till världen. Den här gången blev det en liten pojke.

”Nu är han äntligen här. Efter att ha marinerat i elva dagar över tiden kom han till oss i raketfart den 14 april”, skriver Soraya i inlägget.

Annons

I torsdagens avsnitt av Efter fem förklarar Soraya att hela familjen mår bra och passar även på att berätta mer om förlossningen.

– Det tog faktiskt fyra timmar från start till mål så att jag är lite mörbultad men mår bra efter omständigheterna, säger Soraya i Efter fem.

Avslöjar namnvalet till sonen

För programledarna Axel Pileby och Anna Brolin avslöjar Soraya att hon och maken nu har bestämt sig för ett namn, och det blev precis som planerat en Winston. Enligt Statistiska centralbyrån finns det endast 614 personer i Sverige som har Winston som tilltalsnamn.

– Nu har vi nog lyckats enas. Det var lite skönt att det blev en pojke, vi visste ju inte det, och det var det enda namnet som vi var överens om. Så låt mig presentera Winston Lavasani, säger Soraya i programmet.

Stort grattis till Soraya Lavasani och välkommen till världen Winston!

Foto: TT, Instagram

Text: Jonna Axelsson

LÄS MER:

Annons