Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Souleymane Toure är Kishti Tomitas 20 år yngre pojkvän

25 aug, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT, Magnus Ragnvid/TV4
Souletmane Toure och Kishti Tomita.
Kishti Tomita är högaktuell som en av jurymedlemmarna i Idol som dragit igång igen.
Vad som sker på det privata planet håller hon dock för sig själv, men ibland pratar hon om sin sambo Souleymane Toure!
Annons
TV: Se 5 saker om Kishti Tomita som du kanske inte vissteBrand logo
TV: Se 5 saker om Kishti Tomita som du kanske inte visste

TV4:s succéprogram Idol har rullat igång igen och det har blivit dags för det svenska folket att utse vem som blir nästa stjärna på artisthimlen. Förra året var det Nadja Holm som röstades fram till vinnare, efter att hon och Paulina Pancenkov gjort upp i finalen.

Men innan tittarna får säga sitt ska juryn plocka fram sina favoriter. I år har jurypanelen gjorts om jämfört med förra säsongen. Nikki Amini valde nämligen att kliva av, och istället har Katia Mosally tagit plats bakom bordet. Där sitter också Anders Bagge, Alexander Kronlund och så klart Kishti Tomita!

Annons
Kishti Tomita, Alexander Kronlund, Karia Mosally och Anders Bagge!
Kishti Tomita, Alexander Kronlund, Karia Mosally och Anders Bagge!

Kishti Tomita om uppbrottet från Souleymane Toure

Hon är sin vana trogen väldigt öppen med vad hon tycker om de hoppfulla sångarna och deras insatser. Vad hon är mindre öppen om är sitt privatliv.

Då och då gläntar Kishti Tomita, 57, dock på dörren och berättar om sin relation med Souleymane Toure, 37. De träffades 2011 och gifte sig i hemlighet 2013, för att fyra år senare skiljas.

– Nu känns det bra. Det var bäst det som skedde. Man ska tro på kärleken, men jag tror att det borde vara svårare att gifta sig. Man måste samtala om sina ”dealbreakers”, även om det är svårt när man är i ett passionerat lyckorus, säger hon till Aftonbladet strax efter uppbrottet.

Annons

Lyckan efter återföreningen

Men det tog inte lång tid innan de hittade tillbaka till varandra och ett år senare var de ihop igen, vilket bland annat Aftonbladet skrev om då.

– Vi tog helt enkelt en time out, men vi nollställde allt och har nu en nystart och är väldigt lyckliga, säger Kishti Tomita till Aftonbladet och fortsätter:

– Jag säger som i sången: ”If you love somebody, set them free”. Vi släppte och såg sedan både det som vi hittade 2011, men även så mycket mer och nyfiket upptäcker vi nu varandra och känner stor respekt och kärlek.

TV: Se 5 snabba om Idolsäsongen med Katia MosallyBrand logo
TV: Se 5 snabba om Idolsäsongen med Katia Mosally
Annons