Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Stjärnans stora hälsoresa – lade om hela livet: ”Blev min last”

11 nov, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTT
Humorskådespelaren Rebel Wilson har imponerat på många med sin hälsoresa, där hon har gått ner över 20 kilo.
Nu berättar stjärnan att hon använde sig av mat som en tröst när hon var stressad, och att hon nu är mån om sin hälsa.
– Det är mycket stress som kommer med det, och jag antar att mitt sätt att hantera det var genom att äta donuts, säger Rebel Wilson i Drew Barrymores pratshow Drew.
Annons
7 svenskar som är heta i HollywoodBrand logo
7 svenskar som är heta i Hollywood

Rebel Wilson, 40, har fått många höjda ögonbryn det senaste året, efter att hon lagt om sitt liv helt och lyckats gå ner rätt ordentligt i vikt. Humorskådespelerskan från Australien slog igenom som birollsskådis i filmer som Pitch Perfect och Natt på museet 2, och har sedan dess frontat filmer som The Hustle med Anne Hathaway och Isn't it romantic med Liam Hemsworth.

I en intervju med Drew Barrymore i hennes pratshow Drew berättar Rebel Wilson om sitt sätt att dela in livet i olika temaår – och att i år stod hälsan på menyn.

– De senaste åren har jag satt teman på mina år, så jag hade Året av skoj, förra året var det Året av kärlek och det här året tänkte jag ”jag ska köra Året av hälsa”, för jag fyllde 40 år i mars och jag har aldrig riktigt fokuserat på in hälsa vilket antagligen varit uppenbart, säger Rebel Wilson.

Rebel Wilson tröståt – vände allt med träning

Hon konstaterar att hon under den allt större framgången har vänt sig till mat för att få tröst och lugn.

Annons

– Jag åkte runt i världen som en jetsetter och åt massor av socker, vilket liksom blev min last, säger hon i Drew och fortsätter:

– Jag tror att jag mest led av emotionellt ätande, och att det var så jag hanterade att bli känd internationellt. Det är mycket stress som kommer med det, och jag antar att mitt sätt att hantera det var genom att äta donuts.

Drew Barrymore och Rebel Wilson.

Med hjälp av ett nytt sätt att äta, där sockriga snacks och efterrätter äts i mindre mängder och inte varje dag, kombinerat med ett tufft träningsschema med sex träningsdagar i veckan så har Rebel Wilson nu gått ner över 20 kilo, och är nöjd med sin kropp.

I dag har Rebel Wilson nått sin målvikt säger hon, men hon kommer fortsätta att tänka på sin hälsa, och träna intensivt. Hon vill däremot inte bli av med mer av sina kurvor än hon redan har.

Läs mer:

Annons