Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Stjärnorna som har ljugit om sin ålder

26 apr, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Att ljuga om sin ålder för att få ett jobb eller framstå som mer intressant kan verka som en god idé tills man blir påkommen.
Här är stjärnorna som har ljugit om sin ålder – så gamla är de egentligen.
Annons
5 klädknep som gör att du ser yngre utBrand logo
5 klädknep som gör att du ser yngre ut

Mila Kunis – född 1983

När Mila Kunis gick på audition för That 70's show var hon bara 14 år gammal, och egentligen för ung för rollen som skulle bli hennes genombrott. För att kunna få rollen sa hon att hon snart skulle fylla 18.

Annons

– Jag sa att jag var lite äldre... jag sa att jag skulle bli 18, vilket inte tekniskt var en lögn, för vid något tillfälle skulle jag ju fylla 18.

Sandra Bullock – född 1964

I en intervju 1992 erkände Sandra Bullock att hon inte hade varit helt ärlig när hon sökte rollen i Love potion no. 9. Filmstudion sökte en mognare skådespelare, så 27-åriga Sandra Bullock la till några år på sin ålder för att övertyga om att hon var rätt för rollen.

Jessica Chastain – född 1977

INTERSTELLAR, Jessica Chastain, 2014. ph: Melinda Sue Gordon/©Paramount Pictures/courtesy Everett Collection

Oscarsbelönade skådespelaren Jessica Chastain har hållit sin ålder hemlig, och under lång tid var det oklar hur gammal hon var. I en intervju har hon sagt att hon medvetet låtit bli att prata om sin ålder, för att det inte ska påverka vilka roller hon får.

Annons

Laurence Fishburne – född 1960

Laurence Fishburne var bara 14 år gammal när han fick rollen som 17-åriga Tyrone i Apocalypse now, och var egentligen för ung för rollen. För att kunna knipa jobbet hävdade han att han var 16 år. Sen tog filmen så lång tid att göra att Laurence faktiskt hann fylla 17 år innan den var klar.

Whoopi Goldberg – född 1955

Whoopi Goldberg började ljuga om sin ålder och sa att hon var äldre än hon var. På 80-talet, när Goldberg var 30 år, var det många som trodde att hon var omkring 35 år.

Annons

Nicolas Cage – född 1964

Komedin Fast times at Ridgemon high 1982 blev Nicolas Cage första roll – men inte utan att skådespelaren behövde skarva med sanningen. Då 17-åriga Nicolas sa att han var 18 år när han gjorde sin audition.

Rebel Wilson – född 1980

2017 stämde australiska skådespelaren Rebel Wilson ett magasin i hemlandet för att de hävdade att hon var en notorisk lögnare. Enligt magasinet hade skådespelaren hävdat att hon var 29 år när hon egentligen var 36 år. Under rättstvisten hävdade Wilson att hon aldrig ljugit, men snarare undvikit frågor.

Källa: Brightside.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons