Sven Melander.

TT
Sven Melander åter drabbad av cancer
1:18

Efter reklamen: Sven Melander åter drabbad av cancer

(1:18)

Slå på ljud

Skådespelaren och komikern Sven Melander berättade i början av november att han återigen drabbats av cancer.

– För tre och ett halvt år sedan stod jag här, med den här mössan på, av förklarliga skäl och lät meddela att jag faktiskt blivit sjuk, säger Sven Melander i ett klipp som han då delade på sin Facebook-sida.

Sven Melander har drabbats av cancer igen – berättar nu

Sven Melander om cancern

I det klippet berättar han också att han då snabbt fick hjälp och att tumören togs bort under en operation, till följd av cellgiftsbehandling.

– Men nu står jag här igen och då är jag väldigt ledsen att behöva meddela att nu har jag drabbats av cancer igen, säger han i klippet och förklarar vidare:

– Inte samma cancer, utan en ny typ av cancer. Det är som de säger: ombyte förnöjer. Men som sagt det är bara att kämpa på.

Sanna Lundells oväntade vändning i karriären – vill bli präst

Stora stödet efter sjukdomsbeskedet

Nu har Sven Melander lagt upp ett nytt klipp på Facebook i vilket han tackar för stödet som kommit in sedan det nya cancerbeskedet.

– När jag för några veckor sedan gick ut här på Facebook och talade om att jag har blivit sjuk i cancer igen, så fick jag ett enormt gensvar. Mina vänner och bekanta, gamla skolkamrater, arbetskamrater som hörde av sig. Många kända och vissa okända som jag jättegärna hade velat lära känna, säger han i klippet och fortsätter:

– Ni ska veta att det här betyder oerhört mycket när man kämpar mot sjukdomen, och jag vill rikta ett oerhört varmt tack till er alla att ni tänker på mig nu i den här stunden, säger Sven Melander.

Också det här klippet får en massa positiva och stöttande kommentarer.

“Hej älskade kämpande glada positiva optimistiska Sven Melander. Jag följer dina inlägg och ser bara en STOR KÄMPE, och roliga inlägg givetvis trots allt du har med att göra, önskar jag kunde göra något. Det jag kan som ensam sjukpensionär bidra med är jag tänker på dig, alltid något”, skriver en person.

“Kämpa på Sven, du klarar det här också”, skriver en annan.

“God Jul! Jag rekommenderar din fina bok som jag har, du har signerat mitt exemplar också”, skriver en tredje om menar Sven Melanders kokbok Upp i vikt kvickt.

Därför syns inte Per Morbergs fru Inese – berättar anledningen

Mest läst