Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Svenska modellen Frida Andersson är brittiska fotbollsspelarens nya kärlek

25 maj, 2021 
Jamie Redknapp med Frida Andersson och Louise Redknapp.
Brittiska fotbollsspelaren Jamie Redknapp, som har spelat både i landslaget och i Liverpool, har hittat kärleken i svenska modellen Frida Andersson.
Nu väntar de två barn tillsammans.
– Jamie och Frida är helt överlyckliga, säger en uppgiftslämnare till The Sun.
Annons
Så har kungligheterna avslöjat sina graviditeterBrand logo
Så har kungligheterna avslöjat sina graviditeter

Den brittiska fotbollsstjärnan Jamie Redknapp, 47, som tidigare har gjort succé både i Liverpool och i det brittiska landslaget, väntar barn med sin svenska flickvän, modellen Frida Andersson, 37.

Paret har varit tillsammans de senaste 18 månaderna, och har tillbringat hela pandemin i varandras sällskap.

– Jamie och Frida är helt överlyckliga. De har i stort sett varit oskiljaktiga under nedstängningen, och deras förhållande går från klarhet till klarhet, säger en uppgiftslämnare till The Sun.

Annons
Jamie Redknapp och Frida Andersson.

Barnet, som väntas i november, är parets första tillsammans, men det kommer få många halvsyskon. Jamie har barnen Charley, 16, och Beau, 12, från äktenskapet med exfrun Louise Redknapp, som tog slut för fyra år sedan. Frida Andersson i sin tur har fyrabarn från sitt tidigare äktenskap med amerikanska hedgefond-förvaltaren Jonathan Lourie.

Jamie Redknapp och Frida Andersson avslöjar graviditeten

Frida Andersson är nu gravid i tredje månaden, och paret berättade de glada nyheterna för familjemedlemmar så sent som förra veckan.

Annons

– Paret började berätta för sina nära och kära förra veckan. Jamie har berättat för sina vänner att han verkligen ser fram emot att bli pappa igen, men att hann ser mindre fram emot sömnlösa nätter och blöjbyten. Men både han och Frida kommer vara fantastiska, handfasta föräldrar, säger uppgiftslämnaren.

Om Jamie har berättat om barnbeskedet för exfrun än är oklart. Paret skilde sig 2017 efter 19 år tillsammans, efter att Louise hade varit med i Strictly come dancing, den brittiska versionen av Let's dance. Hon erkände senare att hennes medverkan i programmet påverkade dem att gå skilda vägar.

Jamie och Louise Redknapp 2016.
Annons