Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Svenska Powerkvinnor – serien med Läckberg, Keyyo och Bagge i spetsen

03 jun, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftv3/tt
I Svenska Powerkvinnor får vi lära känna Camilla Läckberg, Laila Bagge, Kristina "Keyyo" Petrushina, Antonija Mandir och Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadeh på djupet och följa med i deras späckade vardag. Den nya realityserien har premiär i höst på Viaplay, Viafree och TV3.
Nya realityserien Svenska Powerkvinnor har premiär i höst. Här är allt vi vet om den kändisspäckade serien!
Annons
8 power-kvinnor du inte får missa på InstagramBrand logo
8 power-kvinnor du inte får missa på Instagram

I höst har den nya TV3-serien Svenska Powerkvinnor premiär. Svenska Powerkvinnor är en realityserie där vi kommer få följa Camilla Läckberg, Kristina ”Keyyo” Petrushina, Laila Bagge, Antonija Mandir och Mouna ”Doktor Mouna” Esmaeilzadeh – i deras privatliv och yrkesliv.

En helt nya sida av Camilla Läckberg

– Tittarna kommer att få se allt och lite till av min oftast väldigt hektiska vardag, från frukostkaos till jobbmöten och husplanering. Jag har ju inte visat så mycket av mitt och Simons nya hem Villa Lumos tidigare men i det här programmet är dörrarna vidöppna! Så här privat har jag nog aldrig varit i tv, säger deckardrottningen Camilla Läckberg i pressemeddelandet.

”Under stort hemlighetsmakeri har jag under en längre tid nu haft ett filmteam i hasorna. Har genom åren fått en del realityförfrågningar, och alltid tackat nej. Men detta program har en vinkel jag älskar. Det kommer heta ”Svenska Powerkvinnor” och ni får följa mig, Kristina ”Keyyo” Petrushina, Laila Bagge, Antonija Mandir och Mouna ”Doktor Mouna” Esmaeilzadeh i vår vardag, när vi kombinerar karriär med privatliv. Vad krävs det för att bygga karriär? Hur får man ihop det med familj? Vad GÖR vi egentligen på dagarna? - Kolla programmet i höst så får ni se. Personligen kommer jag bjuda in er där ingen annan förut varit inbjuden och visa delar av mitt liv ni aldrig förut sett.”, förklarar Camilla Läckberg närmare på sina sociala medier.

Annons

Keyyo: Är så ärad över att få vara en del utav gänget

Serien med sina sex avsnitt är planerad att ha premiär till hösten på Viaplay, Viafree och TV3. Vi kommer få se programledaren och komikern Keyyo när hon axlar nya jobbprojekt och samtidigt tampas med prestationsångest. På sin Instagram meddelar hon att man håller på att spela in programmet just i detta nu.

”Hur kul! Vi fem spelar just nu in serien Svenska Powerkvinnor där man får följa oss i vad vi gör om dagarna, när vi tar an olika uppdrag och jobb men även vanligt hederligt häng i vardagen. Är så ärad över att få vara en del utav gänget och hoppas ni vill kolla på serien med på premiär i höst”, meddelar Keyyo på sina sociala medier och visar samtidigt upp en bild på hela tjejgänget.

Laila Bagge om serien Svenska Powerkvinnor

Vi kommer även få se hur Laila Bagge roddar livspusslet som tvåbarnsmamma och egenföretagare tillsammans med fästmannen Korosh Kananian.

– Jag är så stolt över att en del av det här supergänget med så starka, inspirerande kvinnor som Mouna, Camilla, Keyyo och Antonija. Vi är ju ganska filterlösa i min familj så jag hoppas kunna ge en så sann bild av mig och mitt liv som möjligt – i både motgångar och framgångar, säger Laila Bagge i pressmeddelandet.

Annons