Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Tareq Taylor om stoltheten över dottern Ellen

14 jun, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Tareq Taylor om stoltheten över dottern Ellen
Sjung om studentens lyckliga dar! Många stolta föräldrar står nu redo med plakat och tårfyllda ögon för att fira sina barn som tar studenten – en av dem är Tareq Taylor.
Annons
Tareq Taylor och sofia "PT-Fia" Ståhl - parets kärlekshistoriaBrand logo
Tareq Taylor och sofia "PT-Fia" Ståhl - parets kärlekshistoria

Under gårdagen var det dags för Ellen Taylor att avklara sin sista dag i gymnasiet och ta studenten! Och någon som var stolt över sin dotter var Tareq Taylor, det framgick tydligt på Instagram, där han i ett långt inlägg hyllade sin dotter.

”Idag tog min dotter Ellen studenten. Mitt hjärta spricker av stolthet och kärlek när jag ser på dig och vet hur hårt du har jobbat för att nå hela vägen fram. Du är och förblir mitt hjärta och jag längtar efter att få se hur du kommer att ta dig an alla de utmaningar som nu väntar dig. Älskar dig så otroligt mycket Ellen. Det här är din dag! Njut!”, skriver pappa Tareq Taylor när han samtidigt delar en bild på den nybakade studenten i full mundering.

Bland kommentarerna väller det in massor av hejarop och gratulationer!

Annons

Ellen Taylor om relationen till pappa Tareq

I början av året fick vi ta del av pappa och dotters relation i tv. Ellen Taylor överraskade sin pappa i TV4s Secret song.

– Pappa betyder så fruktansvärt mycket för mig. Han står alltid vid min sida oavsett om det är med dans eller skola eller att jag vill hitta på något nytt. Han är alltid där för mig, jag kan bara ringa honom och han svarar direkt. Han släpper allt och han är alltid med mig. Det är jättefint, sa Ellen om sin relation med sin pappa när hon gästade programmet.

Och det var en märkbart rörd Tareq som omfamnade sin dotter efter att hon dykt upp på scenen.

Skilsmässan från Ellens mamma Kristina

Tareq Taylor och Kristina Taylor, som är mamma till Ellen, skilde sig förra året. I en intervju med Allas berättade han hur det kändes att gå igenom en skilsmässa offentligt, och att med respekt för sin familj valt att inte dela med sig av den särskilt mycket.

– Det där är baksidan på myntet att även det som är jobbigt syns mycket mer än vad man har behov av. Det värsta är inte för mig egentligen eftersom att jag är den som har valt, och fått möjligheten, att bli en offentlig person på det sättet. Det är värre för dem som har valt att inte synas att behöva läsa om saker och ting på alla håll och kanter, säger han.

Tareq Taylors tårar och hyllning till sin dotter.Brand logo
Tareq Taylors tårar och hyllning till sin dotter.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons