Yuri Gripas - Pool via CNP / MEGA

Melania Trump, 50, är som presidentfru i USA en av världens mest uppmärksammade kvinnor, och både hennes utseende och handlingar blir granskade in i minsta detalj.
Därför har subtila förändringar i Melania Trumps utseende nu gett upphov till en konspirationsteori om att kvinnan vid president Trumps sida inte alls är Melania – utan en helt annan person, utklädd till Melania.

Teorin om ”Fake Melania” har fått stor spridning på sociala medier, och på Twitter jämförs olika bilder på presidentfrun för att hitta bevis på att det är en annan person på bilderna.

Teorin från följarna – Melania är ersatt av fake Melania

”Vart tog hennes smillinjer vägen? Tänderna är annorlunda. Läpparna är annorlunda. Leendet har en annan form. Det är så uppenbart en fejk-Melania”, skriver en person på Twitter, som fått stor spridning, och plockats upp av TMZ.

Skämtsamt har folk också reagerat på att Melania Trump hållit sin makes hand på flera bilder – och därför måste vara utbytt, eftersom hon vägrat hålla honom i handen tidigare.

På en bild inför presidentvalsdebatten mot Joe Biden fotograferades Donald Trump tillsammans med Melania Trump, när de två kliver ut en helikopter i Nashville – och just den stunden inför kameror och människor har fått många att tvivla på att det är den riktiga Melania Trump i sällskap med sin make.

Donald Trump har själv gått ut och kallat det hela för ”fake news”, och menar att bilderna som får människor att tvivla är photoshoppade av hatiska troll, skriver TMZ.

Läs mer:

Britney Spears stoppas av pappan – får inte bli gravid

Adeles ord om stora kroppsförvandlingen

Lisa Nilssons hyllning får alla att bryta ihop i tårar