Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

That 70's show får en uppföljare – utspelar sig på 90-talet

09 okt, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Mila Kunis och Laura Prepon.
Kultklassikern That 70's show kommer att få en spinoff – 15 år efter det sista avsnittet sändes.
Minst två av skådespelarna från originalet kommer också vara med!
Annons
TV: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
TV: 5 snackisar från veckan som gått

I slutet av 90-talet började That 70's show sändas, och visades i USA mellan 1998 och 2006. Fortfarande rullar reprisen av sitcommen världen över.

Nu rapporterar Variety att det kommer en uppföljare som ska utspela sig på 90-talet!

That 90's show, som den nya serien passande nog heter, kommer inte följa det gamla gänget som bestod av Eric Forman (spelad av Topher Grace), Donna Pinciotti (Laura Prepon), Michael Kelso (Ashton Kutcher), Jackie Burkhart (Mila Kunis), Steven Hyde (Danny Masterson) och Fez (Wilmer Valderrama). Istället kommer tittarna få vara med om en resa till Wisconsin under mitten av 1990-talet där Leia Forman (Eric och Donnas dotter) reser till sin farmor och farfar för att hänga där en sommar.

Annons
Kommer vi få återse det gamla gänget i nya That 90's show?
Kommer vi få återse det gamla gänget i nya That 90's show?

Skådespelarna som kommer tillbaka

Red och Kitty Forman kommer spelas av samma skådespelare som gjorde rollerna under originalet, och hittills är det bara Kurtwood Smith och Debra Jo Rupp som är bekräftade att komma tillbaka.

Debra Jo Rupp och Kurtwood Smith som Kitty och Red Forman.
Debra Jo Rupp och Kurtwood Smith som Kitty och Red Forman.

Eller ja, seriens skapare Bonnie och Terry Turner kommer också tillbaka i rollen som exekutiva producenter och manusförfattare, och det kommer deras dotter Lindsey Turner också att syssla med. Gregg Mettler, som var producent på That 70's show, kommer också tillbaka för att skriva och vara showrunner. Marcy Carsey och Tom Werner var exekutiva producenter under originalet, och de återvänder i den rollen nu.

Annons

Det handlar That 90's show om

Så bakom kulisserna är det med andra en hel del bekantingar, och det ryktas redan om att flera av skådespelarna kommer göra gästspel i den nya serien. Men det är alltså inte bekräftat ännu.

Förutom att Leia Forman kommer till Point Place för att lära känna en ny generation ungdomar där är inte mycket känt om handlingen.

That 70's show blev startskottet för flera av skådespelarnas karriären, däribland Ashton Kutcher och Mila Kunis. Likt sina rollfigurer Kelso och Jackie fann de varandra i verkliga livet och har i dag varit ett par i nio år och gifta i sex. De har också två barn tillsammans, en dotter som föddes 2014 och en son som kom till världen 2016.

That 90's show kommer till Netflix, men när är oklart.

TV: 6 mest sedda filmerna och serierna på Netflix någonsinBrand logo
TV: 6 mest sedda filmerna och serierna på Netflix någonsin
Annons