Tilde de Paula Eby om relationen till barnens olika pappor idag
0:39

Efter reklamen: Tilde De Paula Ebys stilresa genom åren

(0:39)

Slå på ljud

Förra veckan hade Tilde de Paula Eby, 48, premiär med sin egna talkshow Tilde på TV4. I premiäravsnittet gästades hon bland annat av Darin och Mark Levengood, och programmet uppskattades av publiken.

Det är inte bara karriären som går som på räls. Tilde lever ihop med maken Thomas de Paula Eby, sedan 13 år tillbaka. Och Tilde känner sig fortfarande pirrigt kär i honom, trots alla åren ihop.

– Jag och Thomas har levt ihop i 13 år. Alltså, vi är bara en familj. Barnen och Thomas funkar jättebra ihop och vi har aldrig haft konflikter eller problem vad gäller det, säger Tilde i en intervju med Hälsoliv.

Relationen till barnens pappor

Tilde de Paula Eby är mamma till fyra. Sönerna Elian, 21, och Zion, 20, har hon med författaren Daniel Möllberg, dottern Neami, 16, från relationen med Fredrik Bjuhr. Och yngsta sonen Iliyah, 9, som hon har ihop med Thomas.

Tilde med maken Thomas och barnen Zion, Naemi, Iliyah.

Relationen mellan Tilde och barnens pappor är idag god.

– Jag har en bra relation med alla barnens pappor. Fokus är ju barnen. Det är det vi har gemensamt och alla vill att det ska vara så bra som möjligt. Och jag välkomnar bonusmamma till barnen med öppna armar. De kliver in och blir en del av mina barns liv. Jag är superglad över att ungarna får ytterligare en vuxen människa, som finns där och bryr sig. Någon tycker kanske om att baka eller har en släkt i en annan del av landet som de kan åka till tillsammans. Det berikar barnen, säger hon till Hälsoliv.

Tilde de Paula Eby får en egen talkshow på TV4 – det kommer vi att få se

Tilde de Paula Eby om ett femte barn

Men några fler barn är hon inte särskilt sugen på.

– Jag är för gammal, men om det vill komma ett barn till är det supervälkommet. Det finns plats i hjärtat. Många sa till mig att kämpa på, kanske med lite hjälp, men jag har ju fyra barn som jag är otroligt tacksam över. Det var väl min kropp som sa: Vet du, vi är klara nu.

Därför planerar Tilde de Paula Eby att gifta om sig med maken Thomas

Vi drömmer om Jenny Strömstedt blommiga sommarklänning – här hittar du den!