Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Tommy Körberg inlagd på sjukhus: ”Smärtar mig oerhört”

19 jul, 2023 
AvEbba S. Dahlman
FotografOlle Sporrong/Expressen/TT
Allas vår Tommy Körberg har drabbats av en elakartad bakterie och har till följd av det blivit inlagd på sjukhus.
Nu tvingas han ställa in stundande turné för att fokusera på hälsan – och det gör honom ont att behöva svika fansen.
”Det smärtar mig oerhört över att behöva ställa in min sommarturné ’Grand Finale’ och göra min publik besviken”, säger han i ett pressmeddelande enligt TT.
Annons
5 saker om Tommy Körberg du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Tommy Körberg du kanske inte visste

Den 75-åriga storsångaren Tommy Körberg har lagts in på sjukhus och tvingas ställa in hela sin sommarturné. Det rapporterar nyhetsbyrån TT.

”Det smärtar mig oerhört över att behöva ställa in min sommarturné Grand Finale och göra min publik besviken. Tyvärr kommer det inte att vara möjligt för mig att slutföra turnén då jag har fått tillbaka en elakartad bakterie som den här gången satt sig på ryggen och skapar akut ryggsmärta. Jag är nu inlagd på sjukhus för utredning och behandling”, säger han i ett pressmeddelande enligt byrån.

Tommy Körberg om hälsotillståndet: ”Mardröm”

I meddelandet framgår det inte vilken specifik bakterie den folkkära artisten drabbats av, men vi läser mellan raderna att det är något han drabbats av och tillfrisknat från tidigare.

Annons

För några dagar sedan uppdaterade Körberg sin hemsida, med det dystra beskedet att han skulle tvingas ställa in några av de planerade sommarkonserterna till följd av ”akuta ryggsmärtor och behov av läkarvård”.

”Det är varje artists mardröm. Tyvärr är det inte möjligt för mig att gå på scen och göra Grand Finale till hundra procent”, meddelade han då.

Men nu har läget alltså förvärrats och han tvingas ställa in hela turnén.

Våra varmaste tankar går ut till dig. Vi önskar dig ett snabbt tillfrisknande, Tommy!

Artikeln uppdateras fortfarande.

Annons