Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Tommy Nilssons fem barn har vuxit upp – här är de i dag

22 sep, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
Tommy Nilsson med barn idag nu
Under sitt liv har Tommy Nilsson gått och blivit pappa hela fem gånger – tillsammans med fyra olika kvinnor.
Nu är (nästan) alla barnen vuxna och så här lever de i dag!
Annons
TV: Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
TV: Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Artisten och sångfågeln Tommy Nilsson, 61, utgjorde tillsammans med Malin Berghagen, 55, ett av landets stadigaste kändispar när det begav sig på nittiotalet. Ex-paret gifte sig 1993, men 2007 tog kärlekssagan slut och skilsmässan var ett faktum. Under sin tid tillsammans fick de dottern Linn, 25, och sonen Isak, 19.

Tommy Nilssons liv innan relationen med Malin Berghagen

Som tonåring fick Tommy Nilsson även dottern Angelica Edlund tillsammans exflickvännen Susanne. Tommy Nilsson har tidigare öppnat upp om sina känslor kring att bli pappa som 19-åring, och han förklarade att han under dottern Angelicas första år i livet inte var speciellt närvarande eftersom han bodde i Frankrike.

Annons

– Det var ingen bra tid. När jag fick Angelica var jag väldigt ung, ansvarslös och valde karriären. Jag tror inte att vi kommer komma överens någonsin. Vi lever inte på samma breddgrad, sa han till Expressen i fjol.

Sedan har Tommy Nilsson också sonen Kalle Nilsson, 28, tillsammans med exet och idag framlidna Catherine Haag – som tragiskt nog gick bort i cancer för ett par år sedan.

Tommy Nilsson fann kärleken i musikalstjärnan

tommy nilsson sambo Linda olsson sonen tim
Tommy Nilsson med sambon Linda Olsson och sonen Tim Galapremiär 2016.

Året efter skilsmässan med Malin Berghagen fann Tommy Nilsson kärleken i sin nuvarande partner musikalstjärnan Linda Olsson, 41, och idag har de åttaåriga sonen Tim tillsammans. När de möttes första gången var Tommy Nilsson inte på topp, förklarar han.

Annons

– Jag var lite trasig och tilltufsad och ekonomiskt var det inte så kul heller. När vi träffades la jag korten på bordet. Hon var dum nog att säga ja ändå. Det gick inte heller att stoppa. Hon lyfte upp mig med den där fantastiska energin som hon har, fortsätter Tommy Nilsson förklara i intervjun när nya kärleken kommer på tal.

Så lever Tommy Nilssons fem barn idag

Tommy Nilsson med barnen Linn, Love (Malin Berghagens barn och därmed Tommys bonusbarn), Isak och Kalle på biopremiär i Stockholm 2006.

Tommy Nilsson har idag alltså de fem barnen Angelica, 40, Kalle, 28, Linn 25, Isak, 19, Tim, 9 – med fyra olika kvinnor.

Annons

Tommy Nilssons äldsta dotter Angelica

tommy nilsson och dottern angelica tidigt nollnolltal.
Tommy Nilsson med sin dotter Angelica Edlund sommaren 2006.
Angelica hade precis sångdebuterat på Café Opera i Stockholm med låten I wonder why.
Vid tidpunkten var Angelica Edlund tillsammans med dokusåpa-stjärnan Olivier de Paris som då också verkade som hennes manager.

Tommy Nilssons äldsta dotter Angelica har idag blivit 40 år gammal, och i början av nollnolltalet florerade hon lite i rampljuset. Under en tid valde Angelica att gå i sin faders fotspår och satsade på musiken, och samtidigt hade hon en omskriven relation med Big Brother-stjärnan Olivier de Paris – som innan dess hade varit tillsammans med Carolina Gynning. Men efter en tid valde hon att ta ett kliv bort från kändisskapet och lever numera ett liv utanför strålkastarljuset.

Annons
tommy nilssons dotter angelica med dåvarande flamman olivier de paris.
Oliver de Paris och Angelica Edlund såg lyckliga ut i sänghalmen 2004.

Tommy Nilssons son Kalle

28-åriga sonen Kalle håller sig under radarn, men Tommy Nilsson som själv har förklarat att han varit en aning slarvig som far och partner, förklarade nyligen att han hann försonats med Kalles mamma innan hon gick bort i cancer.

– Hon var arg, ledsen och besviken på mig länge efter att jag klivit av. Senare fick hon det bra med sin nya man och en son till. När Catherine blev sjuk pratade vi och försonades framför allt över Kalle. Hon visste att hon skulle gå bort och jag lovade att ta hand om honom. Det kändes bra, sa han till Hälsoliv förra året.

Annons
Tommy Nilsson med sonen Kalle 1992.

Tommy och Malin Berghagens barn Linn och Isak Nilsson

Dottern Linn, 25, som Tommy Nilsson har tillsammans med Malin Berghagen dyker till skillnad från sin bonusbror Kalle upp titt som tätt på röda mattan. Och det är sedan gammalt! Sedan barnsben har både Linn och brorsan Isak dykt upp på premiärer och tillställningar tillsammans med pappa Tommy och mamma Malin.

Linn Nilsson med mamma Malin Berghagen och hennes pojkvän Martin Charlton, familjen Vimmel på invigningen av NK:s nya saluhall i Stockholm 2019
Linn Nilsson med mamma Malin Berghagen och hennes pojkvän Martin Charlton på invigningen av NK:s nya saluhall i Stockholm 2019.
Annons

I somras delade Linn Nilsson med sig av en fin bild tillsammans med pappa Tommy på sina sociala medier. Och nyligen firades lillebror Isaks födelsedag, vilket Linn Nilsson gärna delade med sig av på Instagram.

Sonen Isak Nilsson idag

Foto: TT/Instagram

TV: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
TV: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons