Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Tove Lo om vardagslivet med maken Charlie: ”Aldrig drömt om familj”

03 nov, 2022 
AvEbba S. Dahlman
FotografKarin Törnblom/TT
Tove Lo och maken Charlie Twaddle lever ett vardagsliv som är allt annat än vardagligt.
I en ny intervju med Aftonbladet berättar världsstjärnan om karriären, fördelarna med att bo i kollektiv och varför hon till slut valde att gifta sig!
– Nu förstår jag varför folk gifter sig, säger hon till tidningen.
Annons
Häng med när First aid kit plåtas för FeminaBrand logo
Häng med när First aid kit plåtas för Femina

Den 35-åriga Tove Lo är aktuell med nya albumet Dirt Femme, som hon själv menar på är det bästa hon gjort hittills i karriären.

I en ny intervju med Aftonbladet öppnar hon upp om livet i rampljuset. Bland annat understryker hon farorna att slå sig in i branschen som ung och uttrycker tacksamhet över att hon själv slog igenom först som 26-åring.

– Att växa upp i rampljuset tror jag är ganska farligt. Vissa klarar det bra, andra klarar det inte alls bra. Jag hade inte klarat det bra, säger hon och berättar ärligt om hur hon tampats med hjärnspöken och ätstörningar under tonåren.

I dag känner hon sig självsäker och frisk, men hon vill inte bidra till att rigga någon annan och förklarar därför att hon har en policy att hennes kropp inte får retuscheras på bilder. Något hon håller hårt på.

Annons

Men det är inte bara artistens musik som lockar till uppmärksamhet. Hur lever Tove till vardags? Hur är livet som (relativt) nygift? Och drömmer hon om barn i framtiden?

Tove los och maken Charlies kärleksresa

Popstjärnans första uttalande om förhållandet med Twaddle fick stor publik. Det var nämligen under Tove Los sommarprat 2018 som hon hintade att hon träffat någon. Efter ett hemligt frieri gifte sig paret vid en ännu hemligare vigsel i Las Vegas för ett och ett halvt år sedan.

– Det går jättebra. Vi har det jättebra faktiskt. Det jag gillar är att det känns precis som innan vi gifte oss och det tycker jag är väldigt skönt. Jag trodde aldrig att jag skulle gifta mig, så jag är fortfarande lite i chock. Men vi är jättekära, säger Tove i intervjun med tidningen.

Nyzeeländaren Charlie jobbar som creative director. Han har jobbat tillsammans med hustrun Tove och har även jobbat med andra artister. Tove Lo har gjort sig känd för att vara en motståndare mot det traditionella, men kärleken till Charlie fick henne att ändra sig när det kommer till just traditionen bröllop.

Annons

– Jag har aldrig velat gifta mig, jag har aldrig drömt om familj. Och det handlar nog också om att jag aldrig trodde att jag skulle släppa in någon på det sättet. Men så träffade jag rätt person bara. Nu förstår jag varför folk gifter sig.

Se bilder från parets bröllop här nedan:

Tove Lo om vardagslivet och framtiden: ”Jag har aldrig drömt om familj”

Tove och Charlie bor i en villa i Los Angeles. Men de lever allt annat än ett traditionellt liv som nygifta. Något annat hade vi inte förväntat oss!

– Nej, vi bor i ett hus i Los Angeles med tre av våra kompisar. Det är som ett kollektiv. Det är lite samlingsplatsen, för- och efterfest. Vi alla dj:ar tillsammans, reser tillsammans... lite som en minifamilj av fem vuxna, berättar hon för kvällstidningen. Hon fortsätter:

Annons

– Det är mycket gosa med hunden, surfa, gå på någon spelning, dj:a tillsammans, chilla. Det blir mycket musikrelaterat.

Se också: Gizem Erdogans tolkning av rollen i The Playlist: "Den går på ett beat"Brand logo
Se också: Gizem Erdogans tolkning av rollen i The Playlist: "Den går på ett beat"

Världsartisten verkar ännu inte ha ändrat sig kring hur hon ser på familjelivet, men hon vill inte stänga dörren helt ändå när det kommer till barn i framtiden.

– Jag är fortfarande 50–50. Vissa dagar tänker jag att det kanske vore jättehärligt och det verkar som en upplevelse som är utöver någonting annat. Och ibland tänker jag att ”nej vi har det så bra, det är jobbigt med barn”. Så jag vet inte, vi får se.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons