Kommande säsongen av ”Lyxfällan” bjuder på stora förändringar. Istället för två fasta programledare, som tidigare, kommer nu programmet att ha fyra olika experter. Sedan tidigare har TV3 gått ut med att Frida Boisen, 43, blir en av experterna, tillsammans med den rutinerade ”Lyxfällan”-programledaren Magnus Hedberg, 45.

Läs även 7 saker att se över – för att kickstarta ekonomin och sparandet i år

Och nu levererar TV3 en rejäl skräll – programmet kommer att få två ytterligare experter i civilekonomen Magdalena Kowalczyk, 38,  och författaren och terapeuten Patrik Wincent. Känns Magdalena Kowalczyks namn bekant? Kowalczyk går också under Gladiator-namnet ”Athena” när hon medverkar i TV4:s populära fredagsunderhållning ”Gladiatorerna”.

– Det är en livsdröm som besannas, säger Kowalczyk, som också har en karriär som professionell thaiboxare bakom sig, i ett uttalande.

– Det här blir coaching 2.0 – det är en sak att skrika på folk att göra ‘burpees, men när det gäller människors privatekonomi så blir det lite mer komplicerat. Det är en större utmaning att balansera pedagogik, stränghet och pepp. Jag är väldigt van vid att hantera budget och pengaflöden, och det ska bli så kul att få göra det jag kan i en kontext som hjälper andra, utvecklar hon.

Susanne Nyhlén, presschef på MTG Sverige är nöjd med den överraskande rekryteringen.

– Det känns som en väldigt stark kvartett som skapar en fin dynamik. Patrik har en annan infallsvinkel i programmet än vad vi kanske sett tidigare och det är smått oväntat att en gladiator blir programledare i Lyxfällan. Varje expert tillför något unikt med just sin kompetens.

Den nya säsongen av ”Lyxfällan” har premiär i TV3 den 1 februari. De fyra experterna kommer att medverka parvis i programmet under våren.

Läs även Oprah Winfreys succétal fick stående ovationer: ”I år blev vi historien!”

Foto: TV3

Artikeln publicerades först på Hänt.se.