Det har gått nästan 30 år sedan Beverly Hills 90210 hade premiär. Serien om skolungdomarna blev snabbt populär och resulterade i hela 10 säsonger och drygt 300 avsnitt innan den lades ner år 2000.

Men nu gör den comeback – och det redan i sommar. Enligt sajten TV Line har tv-bolaget Fox beställt en miniserie på sex avsnitt som kort och gott ska heta 90210. 

Sammanlagt sex originalmedlemmar uppges medverka i rebooten;  Jason Priestley (Brandon), Tori Spelling (Donna), Jennie Garth (Kelly), Ian Ziering (Steve), Gabrielle Carteris (Andrea) och Brian Austin Green (David).

Dock finns det en twist. Skådespelarna ska nämligen spela versioner av sig själva som möts för att göra en remake på originalserien, 19 år efter nedläggningen.

Än så länge är det oklart om Shannen Doherty (Brenda) eller Luke Perry (Dylan) kommer att vara med i miniserien. Doherty sparkades från produktionen efter fyra säsonger och Perry är för närvarande med i ungdomsserien Riverdale.

Under torsdagen kom beskedet att skådespelaren drabbats av en massiv stroke och han vårdas för närvarande på sjukhus i nedsövt tillstånd.

Minns du introt till Beverly Hills 90210? Se det här:

Läs mer:

Den inre cirkeln är Sveriges svar på House of Cards – se trailern

Handmaid’s Tale-regissören gör ny serie – där kvinnorna har makten

Då har Big Little Lies 2 premiär på HBO

Foto: TT

Mest läst