Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

TV4-programledaren Axel Pileby ska bli pappa – flickvännen gravid

31 mar, 2021 
Axel Pileby känner TV4-tittarna igen från Efter fem, där han blivit en uppskattad profil.
Nu avslöjar Pilebys flickvän Felicia Jartén att paret väntar barn tillsammans i sin podcast Tre liv med diabetes.
– Det ni vet men som inte våra lyssnare vet än, är att jag är gravid, säger hon i podcasten.
Annons
Coronavaccin effektivt för gravidaBrand logo
Coronavaccin effektivt för gravida

TV4-profilen Axel Pileby är omtyckt av tittarna till Efter fem, där han stöttar huvudprogramledarna Tilde de Paula Eby och Anna Brolin. I sändningarna står han ofta för de nyhetsmässiga inslagen och ger bakgrundsfakta om gästerna som är med.

Nu ska 34-åringen bli pappa för första gången. Hans flickvän, Felicia Jartén, berättar de glädjande nyheterna i sin podcast Tre liv med diabetes, som hon driver tillsammans med systern Filippa Jartén och vännen Sandra Bennerdt.

I det senaste avsnittet avslöjar hon att hon är gravid, och att det bara är några månader kvar tills hon och Axel Pileby ska bli föräldrar.

– Nu blev jag lite nervös, jag vet inte riktigt hur jag ska säga. Jo men det ni vet, men som inte våra lyssnare vet än, är att jag är gravid, säger hon i podcasten.

Annons

Axel Pilebys och flickvännens luriga avslöjande för familjen

Hon berättar att hon och pojkvännen berättade för familjen om den kommande familjemedlemmen på ett speciellt sätt. De skrev moster, mormor och morfar i tre olika kuvert till Felicias syster, mamma och pappa, och gav dem till dem.

– Då hade vi allihopa käkat middag ihop som vanligt, och så sa vi att vi behövde hjälp med någonting. Vi har också diskuterat köksrenovering och så där, så vi ville få det lite att låta som att vi behövde hjälp med det nu framöver. Vi sa också att vi hoppades verkligen att de ställer upp, för det här går inte riktigt att ta tillbaka, berättar hon i Tre liv med diabetes.

Annons