Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Tyra Banks bekräftar: Remake av filmen Coyote Ugly är på gång

09 okt, 2020 
AvElin Jonsson
Fotograftt
I originalfilmen kunde vi se Tyra Banks, Maria Bello, Bridget Moynahan, Piper Perabo och Izabella Miko.
I veckan bekräftade modellen Tyra Banks att remaken av kulklassikern och succéfilmen Coyote Ugly är på gång! Dock vet man inte om det kommer bli en serie eller en film av den nya versionen av filmen som hade premiär för exakt 20 år sedan.
Annons
INSTAGRAM FYLLER 10 ÅR – HÄR ÄR DE MEST MINNESVÄRDA BILDERNABrand logo
INSTAGRAM FYLLER 10 ÅR – HÄR ÄR DE MEST MINNESVÄRDA BILDERNA

I en intervju i veckan hintade supermodellen Tyra Banks, 46, om att det snart kommer komma en ny version av 2000-klassikern Coyote Ugly inom kort. Som många vet medverkade Tyra Banks själv i filmen som den häftiga bartendern Zoe, och planen är nu att Tyra själv håller i trådarna för remaken.

– Jag skulle egentligen ha varit på konferens för att diskutera fram upplägget för en ny version av Coyote Ugly, berättade (den numera) programledaren för det amerikanska Dancing with the Stars när hon gästade The Kelly Clarkson Show.

– Vi skulle suttit i videosamtal med mina kollegor hela dagen idag, och nu sitter jag här och kan inte prata med dem, förklarar Tyra Banks vidare varpå Kelly Clarkson undrar om det kommer komma en nyversion av filmen:

– Ja, vi pratar om att försöka göra en remake av Coyote Ugly 2 – och då antingen som en film eller som serie, svarar Tyra Banks.

Mer än så vet man inte i dagsläget, och om det kommer vara samma skådespelare eller andra stjärnor i den nya versionen återstår att se. Men man kan väl räkna med att man i varje fall får se en glimt av Tyra Banks själv.

Annons

Tyra Banks blev lurad av castingteamet

I originalfilmen kunde vi se Tyra Banks, Maria Bello, Bridget Moynahan, Piper Perabo och Izabella Miko. Filmen släpptes år 2000 och drog in över 110 miljoner dollar.

Tyra Banks spelade rollen som Zoe – en av barens kända bartenders, senare i intervjun med Kelly Clarkson minns hon tillbaka på när hon fick rollen som Zoe:

– Jag fick dansa superhårt till låten Kiss av Prince, och de spelade hela låten och jag stod och dansade och skakade på huvudet samtidigt som hela castingteamet stod och tittade på, säger hon och fortsätter:

– Sen när låten var slut, började alla bara skratta och jag stod helt svettig och flåsade. Och då medgav de att planen inte var att jag skulle dansa till hela hela låten, utan att dem bara lät den var på eftersom de uppskattade mina danssteg så väldigt mycket.

LeAnn Rimes: ”Absolut, jag är med!”

I filmen dök även låten Can´t figth the Moonlight av LeAnn Rimes upp, och inte skadade hennes medverkan i filmen framgången för den populära låten. Och i en intervju med LeAnn Rimes för två år sedan fick artisten frågan om hon ville medverka i en eventuell remake av filmen, varpå LeAnn svarade:

– Absolut, jag är med! Och den här gången skulle jag ju även få dansa på baren lagligt, sa den idag 38-åriga sångaren till ET 2018.

LÄS MER:

Annons