Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Uppgift: Penny Parnevik och Douglas Murray är gifta

19 jan, 2021 
AvAino Oxblod
FotografKarin TÖrnblom/TT
Penny Parnevik väntar sitt och kärleken Douglas Murrays andra barn tillsammans, och paret har på grund av coronapandemin fått skjuta upp sitt planerade bröllop.
Men nu avslöjar Hänt att paret redan är gifta – sedan två år tillbaka.
Enligt sajten gifte sig paret i San Fransisco 2019.
Annons
Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Penny Parnevik, 24 och Douglas Murray, 40, har redan sonen Atticus tillsammans, och i mars väntar paret sitt andra barn tillsammans. Penny Parnevik visar glatt upp livet som gravid och publicerade nyligen en bild där hon visar upp gravidmagen som nu är i vecka 35.

Paret, som har varit tillsammans i fem år, förlovade sig i början av 2019, och hade planerat att gifta sig 2020 – något de tvingades ställa in på grund av coronapandemin. I stället har paret nu skjutit upp sitt bröllop till 2021.

– Vårt bröllop skulle vara nu i juli och det blir tyvärr inställt till sommaren 2021. Det måste jag skriva till alla som jag bjudit in. Men nu vet ni, det blir inställt till sommaren 2021. Vi känner att bröllop ska alltid vara kul att planera och just nu under coronatider, att behöva tänka på så sorgliga och tragiska saker när vi planerar ett bröllop, känns inte så kul. Så nej, det blir nästa sommar och det blir skitbra, har Penny Parnevik berättat i en video på sin Youtube-kanal.

Annons

Penny Parnevik och Douglas Murray gifte sig i maj 2019

Men nu visar det sig att det inte är hela sanningen – Penny Parnevik och Douglas Murray har nämligen redan gifta, skriver Hänt. Medan paret har gett sken av att de planerar ett stort bröllop som fästman och fästmö, så är de alltså redan make och maka.

Sajten skriver att Skattverket bekräftar att paret ingick äktenskap redan i maj 2019, i San Fransisco. Det verkar alltså som att paret knöt band strax före första sonens födelse, och att de i sommar ska fira äktenskapet med all familj och alla sina vänner.

Penny och Douglas har inte kommenterat äktenskapet än.

Läs mer:

Annons