Det har länge ryktats om att den svenska Hollywoodstjärnan Alicia Vikander, 28, och sambon Michael Fassbender, 40, ska ha planerat sitt drömbröllop. Och nu ska de äntligen fått varandra i en vigselceremoni.

Enligt spanska Hola ska paret ha gift sig under största hemlighetsmakeri under helgen på spanska partyön Ibiza. Vikander och Fassbender ska ha blivit äkta makar på en privatägd lyxfastighet mitt på ön. Huset beskrivs enligt en spansk tidning som en blandning av marockansk-spansk stil, och på den stora tomten ska det finnas en pool.

– Michael slår på stort och det här kommer att bli årets fest, sa en källa tidigare till The Sun.

Bröllopsgästerna ska ha bestått av Alicia Vikander och Michael Fassbenders familj och vänner. De ska dock ha fått mycket knapphändig information före vigseln – de hade bjudits till Ibiza och visste bara om att de skulle hämtas på flygplatsen för vidare färd till ett hotell.

Brudparet själva ska ha anlänt till Ibiza i tisdags, efter att Fassbender avslutat lanseringen av Tomas Alfredssons thriller ”Snömannen”.

Tidigare i månaden var Fassbender i en intervju mycket fåordig om bröllopet med Alicia Vikander. Han ville inte medge att han just då var uppe i bröllopsplanering, däremot verkade det onekligen finnas tid för det och en ledighet var inplanerad.

– Jag har inget inplanerat för tillfället. Jag njuter av att inte göra särskilt mycket, sa han.

Alicia Vikander och Michael Fassbender blev ett par 2014 under inspelningen av ”Fyren mellan haven”. Den svenska stjärnan berättade tidigare i år för Vanity Fair att hon kände sig ”skräckslagen och väldigt ensam” när inspelningarna började, men att hon snabbt fann en trygghet i Fassbender. Nu, tre år senare bor de tillsammans i London.

 

Läs även Alicia Vikander gjorde succé på filmfestivalen i Toronto – spana in klänningen här! 

FOTO: IBL

Artikeln publicerades först på Hänt.se.