Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Uppgifter: Ingen fjärde säsong av succéserien ”Vår tid är nu”

04 okt, 2018 
AvNathalie Mark
Serien är omåttligt populär och den har varit en fantastisk tv-comeback för Suzanne Reuter och det stora genombrottet för Hedda Stiernstedt. Men serien ser ut att ta slut efter tredje säsongen.
Annons

Med 1,6 miljoner tittare som bänkat sig varje vecka har SVT-serien ”Vår tid är nu” om familjen Löwander och de andra på Djurgårdskällaren blivit en stor succé.

Vår tid är nu. Ester Löwander (Ida Engvoll) och Peter Löwander (Adam Lundgren)
Ester Löwander (Ida Engvoll) och Peter Löwander (Adam Lundgren).

I måndags hade andra säsongen premiär och skådespelarna är i full färd med att spela in den tredje säsongen av serien som är planerad för premiär under hösten 2019. Men det verkar också bli den sista för succéserien. Skådespelarna i serien säger till Nöjesbladet att det nog inte kommer att bli en fjärde säsong av ”Vår tid är nu”.

– Som jag vet finns det inget beslut taget för ett fjärde säsong men det finns heller inget beslut taget på att det inte kommer ske. Sen tror jag många av oss som spelar också är lite klara, säger Mattias Nordkvist, som spelar Gustaf Löwander i serien, till Nöjesbladet.

Vår tid är nu. Gustaf Löwander (Mattias Nordkvist)

Han får medhåll av Hedda Stiernstedt som spelar Nina Löwander.

– Jag tror inte det faktiskt. Jag tror att de knyter ihop påsen ganska bra i trean. Men jag ska aldrig säga aldrig, och det är inte mitt beslut så vi får se, säger hon.

Annons

Och Adam Lundgren, som spelar Peter Löwander, säger att tre säsonger är tillräckligt.

– Jag tror det hade varit bra om man gör tre så att man blir klar med nånting. Det är -72 i slutet på trean, då skulle det vara 80-90-tal sen, det blir nästan för nära, säger Adam Lundgren.

Jan-Erik Westman, som är pressansvarig för Vår tid är nu, bekräftar till Nöjesbladet att det inte finns något beslut om att fortsätta inspelningarna efter den tredje säsongen.

Läs mer:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

FOTO: SVT

Artikeln publicerades först på Baaam.

 

Annons