Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Uppgifter: Nya avsnitt av Sex and the City till HBO på gång

23 dec, 2020 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Uppgifter: Nya avsnitt av Sex and the City till HBO på gång
Nu ryktas det i Hollywood om att en reemake av Sex and the City (äntligen) är på gång. Här är allt vi vet!
Annons
9 saker du inte visste om Sex and the cityBrand logo
9 saker du inte visste om Sex and the city

Nu surras det i Hollywood igen. För det är inte första gången det ryktas om att en ny variant av den sena nittiotalet och tidiga nollnolltalets succéserie Sex and the City är på gång! Nu kommer flertalet amerikanska sajter och the New York Post med uppgifter att man i alla fall verkar ha planer på att göra en remake på serien.

Nya avsnitt av Sex and the City till HBO Max

Det verkar även som att det är HBO Max som vill ha de nya avsnitten, som kommer vara en lite kortare säsong med ett fåtal avsnitt. Sajten Page Six låter även läsarna veta att det är original-skådisarna som ska vara med i de nya avsnitten. Dock får man nog inte se Kim Cattrall kliva in i rollen som Samantha igen. Detta eftersom hon vid flertalet tillfällen sagt att hon inte vill ta del av ännu en variant av Sex and the City.

Kim Cattrall vägrar dock en återförening med SETC-tjejerna

Catrall ska också vara den som är mest motvillig till att göra en tredje Sex and the City-film och så länge konflikten är igång finns det inte så mycket som talar för att den kommer att komma någon gång i framtiden.

Annons

Det är i dagsläget oklart om Samantha kommer vara med fast då med en annan skådis, eller hon hon bara stryks ur manus. HBO Max har ännu inte bekräftat eller dementerat det ihärdiga ryktet som nu florerar. Men Sarah Jessica Parker har tidigare slagit fast att hon helt klart är sugen på att kliva i Carrie Bradshaws skor igen (vem skulle inte vilja det!?).

– Jag skulle vilja veta vart alla är idag, och hur de lever sina liv. Jag är helt klart nyfiken eftersom världen har förändrats så mycket, bara efter senaste filmen, förklarade Sarah Jessica Parker i Entertainment Tonight i fjol.

Den episka serien utgjorde en helt ny tidsera för kvinnor och tankar kring sex. Så förhoppningsvis får se Sarah Jessica Parker, Kristin Davis och Cynthia Nixon i dyra klackar på en streamingsajt inom kort!

Foto: TT

LÄS MER:

Annons